MónTerrassa
Infermeria de Mútua Terrassa es forma sobre cardiopaties

La sala d’actes de l’edifici docent de MútuaTerrassa acollirà, el proper dimecres 7 de juny, a tres quarts de nou del matí, la jornada Aprendre per educar als pacients amb cardiopaties. Es tracta d’una sessió organitzada per la Direcció d’Infermeria de l’HUMT (formació contínua) i que té com a objectiu proporcionar a aquests professionals les pautes necessàries per saber com educar-los i acompanyar-los un cop diagnosticada la seva cardiopatia.

La inauguració anirà a càrrec de Judit Fernández, directora d’Infermeria de MútuaTerrassa, Isabel Romero, coordinadora de formació continua d’aquest mateix àmbit i la Dra. Empar Àlvarez, adjunta del servei de Cardiologia de l’HUMT. Acte seguit s’iniciaran tres taules integrades per professionals de l’HUMT de diferents disciplines.

Les temàtiques que abordaran s’han escollit d’acord amb el criteri de la rellevància que juga en totes elles el paper de l’educació i són les següents: el pacient amb tractament anticoagulant, els programes de rehabilitació cardíaca (correcció dels factors de risc després d’una malaltia coronària) i el pacient amb insuficiència cardíaca en les unitats de pacients crònics. La cloenda és l’única part de la jornada en la qual hi intervindran professionals externs a l’HUMT. En aquest sentit, el Dr. Josep Lupon i Beatriz González, membres de la Unitat d’Insuficiència Cardíaca de l’Hospital Germans Trias i Pujol pronunciaran la conferència Experiència de treball en equip a la Unitat d’Insuficiència Cardíaca de l’Hospital Germans Trias i Pujol.

Nou comentari

Comparteix