MónTerrassa
S’incrementa el servei de neteja per la Cavalcada de Reis de Terrassa
  • CA

Terrassa activarà un dispositiu especial de neteja aquest dimecres per la Cavalcada de Reis al llarg de tota la tarda i nit. S’incrementarà el servei de neteja i recollida tant el mateix dia de la visita dels Reis d’Orient, el dia 5 a la nit, com els dies posteriors, per tal d’acabar de fer tasques de repàs. Cal recordar que a la Cavalcada es llençaran 10 tones de caramel i hi participaran un total de 14 carrosses i 500 patges, a més de 160 músics i 450 voluntaris que ajudaran a coordinar-ho tot al llarg del recorregut.

El dispositiu especial de neteja comptarà amb tres maquinistes amb escombradores, dos equips de baldeig i 20 operaris i operàries, que actuaran en dos trams diferents per on passin Ses Mejestats. Així, quan la Cavalcada hagi passat a l’alçada de la plaça de Ricard Camí a la rambla d’Ègara -a punt de girar cap a l’avinguda del Vint-i-dos de Juliol- una dotació començarà la neteja aquella zona, per tal d’agilitzar-la, mentre que la resta de personal finalitzarà la neteja de la Rambla d’Ègara.

El matí següent està previst un dispositiu que comptarà amb un maquinista i 12 operaris i operàries per fer tasques de repàs. Per últim, durant la tarda i nit de dissabte Eco-Equip també incrementarà els serveis de recollida i de neteja viària.

Recorregut de la Cavalcada de Reis de Terrassa

A partir de les 18:00h, començarà la Cavalcada. La comitiva reial sortirà de la plaça del Turó de l’Argila i continuarà pel carrer de Vallhonrat en direcció a la Rambla per iniciar un recorregut que passarà per: plaça del Turó de l’Argila; carrer de Vallhonrat; rambla d’Ègara; passeig del Vint-i-dos de Juliol; carrer del Nord; carrer de la Societat; plaça de la Creu Gran; carrer de la Creu Gran; carrer de Sant Antoni; plaça del Doctor Robert; passeig del Comte d’Ègara; carrer de la Font Vella; plaça Vella; carrer de Gavatxons; plaça de la Font Trobada i fins arribar al Raval de Montserrat.

Afectacions a la circulació i talls als carrers per la Cavalcada de Reis

La visita de Melcior, Gaspar i Baltasar també comportarà afectacions al trànsit, amb diferents talls als carrers i principals avingudes de la ciutat al llarg de tota la tarda. La circulació dels autobusos que circulen pels carrers i avingudes afectats també faran una ruta alternativa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa