MónTerrassa
Afectacions al trànsit i transport públic per la Cavalcada de Reis
  • CA

La Cavalcada de Reis de Terrassa aquest dijous comportarà afectacions al trànsit, amb diferents talls als carrers i principals avingudes de la ciutat al llarg de tota la tarda. La circulació dels autobusos que circulen pels carrers i avingudes afectats també faran una ruta alternativa. La Cavalcada de Ses Majestats començarà a les 18:00h, però alguns talls començaran a dos quarts de tres (14:30h) i s’allargaran fins a les nou en punt de la nit (21:00h).

Talls de circulació per la Cavalcada de Reis

  • A les 14:30h es tallaran els accessos a l’Escola Pia, als carrers del Col·legi, Sant Domènec i Doctor Cabanes.
  • A les 16:30h es tallarà la circulació a la rambla d’Ègara -en ambdós sentits- i els carrers transversals des de la plaça del Doré en sentit nord i des del carrer de Galileu en sentit sud.
  • A les 17:00h es tallarà totalment la circulació del carrer d’Arquimedes a l’alçada de la carretera de Martorell, així com el carrer de Vinyals a l’alçada de la carretera de Montcada i del carrer de Vallhonrat, i el carrer de la Cisterna a l’alçada de carrer del Vall.
  • A les 17:30h es tallarà l’accés a la rambla d’Ègara des del passeig del Vint-i-dos de Juliol; l’avinguda de Josep Tarradellas, en sentit sud; a l’alçada del carrer de Prat de la Riba i la rambla de Sant Nebridi; l’avinguda de Jacquard, en sentit Centre, a l’alçada del carrer de Salmerón; el carrer de Sant Antoni, a l’alçada de la plaça del Doctor Robert; el carrer de Garcia Humet, a l’alçada de la plaça de la Creu Gran; i la plaça del Doctor Robert, en el sentit de circulació nord.
  • A les 18:00h també es tallarà el passeig del Vint-i-dos de Juliol, però només en sentit est, així com la circulació a la plaça de l’Estació del Nord i el desviament en sentit cap a la rambla d’Ègara.

Tots els carrers amb afectacions de trànsit, excepte la rambla d’Ègara i carrers transversals, s’aniran reobrint en funció del desenvolupament de la Cavalcada.

Afectació a l’aparcament de la Plaça Vella

Entre les 17:00h i les 19:00h, els vehicles que surtin de l’aparcament de rotació de la Plaça Vella ho hauran de fer pels Carrers Major-Cisterna (sentit nord)-Iscle Soler-Unió-Raval de Montserrat i la Rasa. Durant aquest temps, la pilona mòbil de la cruïlla del Raval de Montserrat i el Carrer de la Rasa romandrà baixada.

Afectacions al recorregut dels autobusos

Els autobusos que circulen per la rambla d’Ègara faran una ruta alternativa. En el mapa següent es mostra el recorregut alternatiu dels autobusos, així com la ruta que faran els Reis d’Orient.

Circulació dels autobusos per la cavalcada de Reis | Ajuntament de Terrassa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa