MónTerrassa
Homenatge a Terrassa a mossèn Ezequiel Sendrós Argelich
  • CA

Homenatge a mosèn Ezequiel Sendrós Argelich. A la parròquia de la Santa Creu, d’aquí Terrassa, se li farà un petit homenatge al qui fou rector de la mateixa des de l’any 1988 fins al 1994.

Mossèn Ezequiel Sendrós Argelich va traspassar el 8 de juny de 2021 a Sant Martí de Tous.

La pandèmia va posposar l’homenatge a mossèn Ezequiel Sendrós

Degut a la pandèmia, es va deixar per més endavant la realització d’aquest acte per facilitar la presencia de mes feligresos i dels amics.

Així doncs, aquest proper dimecres 8 de juny, a dos quarts de 8 de la tarda, al commemorar-se el primer aniversari del seu traspàs, tindrà lloc a la Parròquia de la Santa Creu de Terrassa una Missa en record seu.

Provinent de la parròquia de Sta. Eulàlia de Mèrdia de L’Hospitalet, l’Ezequiel va arribar a la parròquia de la Santa Creu el 24 de setembre de 1988 i hi va exercir fins el 24 de setembre de 1996.

Ezequiel Sendrós Argelich

Va ser ordenat capellà al 1961

Ell va ser ordenat capellà al 1961, exercint durant 5 anys com a vicari a la parròquia central de Rubí (Vallès Occidental).

Posteriorment, va exercir com a rector al Prat de LLobregat, 5 anys a la parròquia de Sant Cosme i 5 anys a la parròquia de Sant Pere i Sant Pau.

Després va ser nomenat rector a Santa Eulàlia de Pallejà – 10 anys més -.Abans d’arribar a Terrassa, com hem dit, va estar 2 anys a Hospitalet.

Després de Terrassa, el 1994 va ser nomenat rector de la Parròquia Santa Maria de Gràcia, a Barcelona.

Estant a Sant Maria de Gràcia va patir una greu malaltia, la qual, amb el temps el conduiria a jubilar-se prematurament el 2002, per anar a viure a la seva casa particular a Sant Martí de Tous.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa