MónTerrassa
La Guia Michelin 2023 inclou un restaurant de Viladecavalls com a recomanat

Un restaurant de Viladecavalls ha estat inclòs dins de la Guia Michelin 2023 en la categoria de recomanats. Es tracta del restaurant La Fonda Ristol, ubicat al carrer Antoni Soler Hospital, 1, i basat en la cuina tradicional catalana i mediterrània “amb un toc de modernitat”, exposen a la seva web. El restaurant passa a formar part de la llista de la Guia Michelin d’enguany juntament amb 144 restaurants més de tota Catalunya, segons va avançar el canal 324.

El restaurant va rebre la placa vermella en un acte celebrat el dijous passat al Museu Marítim de Barcelona, segons avança el mitjà. Per la Guia Michelin, es tracta d’un establiment “portat amb professionalitat per la família Ristol, en el món de la restauració des de 1905”, escriuen a la seva web, afegint que “ofereixen una cuina tradicional catalana amb tocs actual i diversos menús”.

Així doncs, La Fonda Ristol ja compta amb la placa vermella que, habitualment, els restaurants llueixen als seus establiments per indicar als seus clients que han rebut aquesta distinció.

Més restaurants recomanats inclosos en la Guia Michelin 2023

A part d’aquest restaurant, també han estat distingits dos restaurants de Terrassa i un de Castellbisbal. Pel que fa a Terrassa, els establiments que s’inclouen enguany als recomanats de la Guia Michelin 2023 son el restaurant Colmado 1917, ubicat al barri de Ca n’Aurell i que ofereix cuina tradicional i casolana; i el restaurant La Bodeguilla, ubicat a Sant Pere Nord, que ofereix cuina innovadora, tradicional amb producte fresc i de proximitat.

Quant a Castellbisbal, el local inclòs en la llista és el restaurant Ca l’Esteve, ubicat a la carretera C-243c Martorell-Terrassa, que ofereix cuina tradicional catalana, sobretot pivotant “sobre la brasa, els arrossos i d’altres propostes que són el resultat d’una suma de tendències”, expliquen a la seva pàgina web.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa