MónCastellbisbal
Ca l’Esteve, restaurant recomanat a la Guia Michelin 2023

Un restaurant de Castellbisbal ha estat reconegut per la Guia Michelin 2023 en la categoria de recomanats, segons apunta el canal 324. Es tracta del restaurant Ca l’Esteve, ubicat a la carretera C-243c Martorell-Terrassa, que ofereix cuina tradicional catalana, sobretot pivotant “sobre la brasa, els arrossos i d’altres propostes que són el resultat d’una suma de tendències”, expliquen a la seva pàgina web. El restaurant s’inclou enguany a la Guia Michelin 2023 juntament amb altres 144 restaurants de tota Catalunya.

La Guia Michelin, a la seva pàgina web, valora positivament la carta del local: “La seva carta, clàssica catalana, s’enriqueix amb suggeriments diaris. Bon apartat d’arrossos i plats a la brasa”. A més, arriben diàriament productes des del mercat de la Boqueria i també dels artesans de l’entorn més proper. La guia també valora que sigui un negoci de quarta generació i que estigui instal·lat en una gran casa de pedra. El restaurant va rebre la placa vermella en un acte celebrat al dijous al Museu Marítim de Barcelona, segons avança el mitjà.

Un dels àpats del restaurant Ca l’Esteve, recomanat a la Guia Michelin 2023 | Instagram Ca l’Esteve

Ca l’Esteve, un restaurant “familiar amb molt caliu”

Ca l’Esteve es defineix com un establiment “familiar amb molt caliu”, s’explica a la web. “La família Esteve, amb els sentits molt atents als seus clients, ha potenciat tots els aspectes que “mimen” l’ànima i el cos: bona acollida, bona taula, bon vi, bon menjar, bona atenció i la sempre agraïda amabilitat dels que hi treballen”, comenten.

La Guia Michelin ha distingit 144 restaurants més de tota Catalunya

Per fer la selecció dels restaurants recomanats, els inspectors han valorat diferents aspectes com la qualitat dels productes, el control de coccions i textures, l’equilibri i harmonia de gustos, la personalitat de la cuina i la regularitat, explica 324. A part de Ca l’Esteve, s’ha distingit 144 restaurants més de tota Catalunya, entre els quals també s’hi troben dos de Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa