MónTerrassa
Gremi d’Hostaleria sobre la Covid: Els bars de la plaça Vella de Terrassa són un desastre
  • CA

Xavi Gómez, president del Gremi d’Hostaleria de Terrassa i Comarca ha estat dur, clar i català, i ha criticat el món de la restauració. Si més no, una part, aquella que no compleix amb els preceptes contra la Covid-19. “Si no volem tancar, que ho facin bé, si us plau”, i ha recordat la campanya informativa que es porta a terme conjuntament amb l’Ajuntament i Creu Roja. Per lluitar contra la pandèmia, “tenim la recepta. Aplicar les mesures. Demano que tothom les segueixi. La plaça Vella és un desastre, amb les taules enganxades. Si tots plegats no volem deure més diners, s’han de seguir les normes”.

També ha demanat un esforç als clients, animant-los a canviar de bar o restaurant si veuen que el que volen no ho fa prou bé”. “Arriben festes, Nadal, i hi ha ganes d’estar amb els amics i la família. Tinguem cap”. Maite García, vicepresidenta del Gremi, ha insistit en els mateixos aspectes. Sabem que és complicat, però s’han de prendre les mesures”. Sobre la campanya informativa amb Creu Roja i Ajuntament, ha reblat que en un futur no es descarta passar de l’avís a la sanció.

García destaca que possiblement els restaurants segueixen més els preceptes marcats per les autoritats. I els bars, sobretot els de barri, els que més incompleixen. A més a més, s’ha queixat del consum en barra que es detecta en molts establiments i que està prohibit, i de les taules de més de quatre persones.

De les 200 i escaig llicències de bars, restaurants i sales d’oci associades al Gremi, 25 ja no han obert. I unes 100 en el total de Terrassa -uns 800 establiments-. “Una tercera onada de la Covid no s’aguantarà”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa