MónTerrassa
El Govern Municipal exposarà a la ciutadania les seves actuacions en audiències públiques
  • CA

L’equip de Govern de l’Ajuntament de Terrassa oferirà la setmana vinent un cicle d’audiències públiques per exposar a la ciutadania les accions de govern més rellevants que s’han dut a terme per donar resposta a la crisi provocada per la pandèmia de la Covid-19 i com s’encara la gestió de cada àrea de l’Ajuntament de Terrassa de cara al 2021. Les audiències públiques són espais de participació destinats al retiment de comptes per part del Govern i el debat posterior amb la ciutadania que es troben regulats al Reglament Municipal de Participació Ciutadana.

Les audiències es duran a terme de forma telemàtica els dies 30 de novembre, 1, 2 i 3 de desembre. El dia 4 de desembre es tancarà el cicle amb la presentació del Pressupost municipal per al 2021. Per a la regidora de Qualitat Democràtica, Ona Martínez, “les audiències públiques representen un espai de participació i dià- leg amb la ciutadania molt important, tant per retre comptes, com per exposar els reptes immediats i de futur de la ciutat”. En aquest sentit, a més, la regidora ha volgut destacar que malgrat la situació excepcional que provoca la crisi sanitària “s’ha fet un gran esforç per adaptar aquestes audiències a un format telemàtic, en virtud de preservar la participació, adaptar-la, i sobretot per mantenir-la viva”.

Així, el calendari serà el següent:

– 30 de novembre, 18.30 h: Cicles de la vida.

– 1 de desembre, 16.00 h: Serveis generals i Govern obert i Presidència.

– 1 de desembre, 18.30 h: Serveis territorials i Seguretat, Urbanisme i Sostenibilitat.

– 2 de desembre, 18.30 h: Drets socials.

– 3 de desembre, 18.30 h: Promoció econòmica i Projecció de la ciutat.

– 4 de desembre, 18.30 h: Presentació del Pressupost 2021.

Mecanismes de participació

Les audiències es faran en format telemàtic i es podran seguir en directe a través del canal Youtube de l’Ajuntament de Terrassa i de la plataforma participa.terrassa.cat. Aquelles persones que vulguin participar, ho podran fer per tres vies diferents: es po- den formular preguntes per escrit a través de la plataforma Participa a Terrassa fins a 24 hores abans de la sessió, prèvia inscripció; es pot sol·licitar la intervenció en di- recte a la videoconferència en el torn obert de preguntes, sol·licitant l’accés a través d’un formulari que es trobarà a la mateixa plataforma; i durant el torn obert de pre- guntes de la sessió també es pot participar per escrit, en l’apartat de comentaris de la mateixa plataforma. Els regidors i regidores donaran resposta a les preguntes du- rant la sessió i aquelles qüestions que no s’hagin pogut respondre, es contestaran per escrit a la secció de comentaris. La gravació quedarà enregistrada i es podrà tro- bar a Participa a Terrassa i al canal Youtube i aquells ciutadans i ciutadanes que ho vulguin, podran preguntar durant una setmana més després de la sessió i els regi- dors i regidores els donaran resposta per escrit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa