El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Terrassa, Javier González, ha afirmat que “l’augment de tarifes del transport metropolità va contra les famílies”. El regidor ha qualificat d'”injustificat” l’increment en un 11% de la targeta T-10 (T-Casual) a partir del pròxim mes de gener. González ha incidit en què, a més de ser més car, aquest títol “passarà a ser unipersonal, la qual cosa implica que no es pot compartir i encara encarirà més el transport familiar, fins al punt que resultarà més barat desplaçar-se amb cotxe en els trasllats de Terrassa a Barcelona”.

Javier González ha assenyalat que, en el cas de Terrassa, es dóna la circumstància que “cal utilitzar un títol de tres zones, la qual cosa suposa un sobrecost addicional i una situació de discriminació”. El portaveu ha afegit que “ja hem denunciat aquesta discriminació per als veïns de la ciutat en múltiples ocasions, però el Govern de la Generalitat de JxCAT i ERC fa oïdes sordes”. El regidor sí que ha valorat de manera positiva la reducció de cost en els bitllets de la T-Mes, la T-50/30 i la T-Jove (que serà vàlida per a 90 dies).

Finalment González ha criticat “el secretisme” amb el qual Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha realitzat aquesta revisió de tarifes: “el 31 d’octubre va haver-hi consell d’administració de TMB i no es va donar cap informació sobre les noves targetes de mobilitat, tan sols es va presentar el pressupost”.

Nou comentari