MónTerrassa
Un globus aerostàtic, la gran novetat de la Fira Modernista d’enguany

La 20a edició de la Fira Modernista ja és a tocar. El pròxim cap de setmana del 6 i 7 de maig, els carrers, places, museus i comerços de la ciutat es vestiran d’època per viure una de les cites més importants. I enguany, la festa arriba amb una gran novetat: la instal·lació d’un globus aerostàtic. Amb el nom d'”Enlairem el Modernisme”, l’activitat permetrà que els participants puguin veure el centre de Terrassa des de les altures.

El globus, amb subjecció, es trobarà instal·lat al pati del “Real Colegio Terrasense”, és a dir, al pati de l’Escola Pia. L’activitat començarà el dissabte a partir de les vuit del vespre i no hi haurà reserva prèvia: la venda d’entrades es farà a taquilla amb un aforament limitat segons l’ordre d’arribada, segons va informar el regidor de Turisme, Pep Forn, en la roda de premsa de presentació del certamen.

Per pujar al globus aerostàtic s’haurà d’anar vestit d’època

Qualsevol persona que ho vulgui podrà d’entre 6 i 90 anys -els menors d’edat acompanyats amb els pares o familiars de major edat- podran enfilar-se al globus i veure el centre de la ciutat des de l’aire. Això sí, serà imprescindible anar vestit d’època per poder-hi pujar. Es tracta d’una condició per “estimular” a la gent que es vesteixi d’època i contribueixi a escenificar la ciutat en els anys finals del segle XIX i inicis del segle XX.

Tota la informació sobre l’activitat es pot trobar en aquest enllaç.

Més de 400 activitats per la Fira Modernista d’enguany

Enguany, la Fira Modernista comptarà amb més de 400 activitats més de 160 entitats col·laboradores que organitzaran tallers, mercats, actuacions de cultura popular, recreacions històriques, exposicions i espectacles. Enguany, s’ha volgut potenciar les accions de recreació històrica i reforçar les activitats nocturnes. Un exemple d’això és l’activitat del globus aerostàtic, que tindrà lloc al vespre-nit de dissabte, de 20h a 22h.

Tota la programació es pot consultar clicant en aquest enllaç

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa