MónTerrassa
Gala dels Premis als millors treballs de recerca 2020-21
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa i el Centre de Recursos Pedagògics de Terrassa, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Viladecavalls, lliuraran divendres a les 12 h els Premis Joana Biarnés, nom amb el qual es coneixerà a partir d’ara els Premis als treballs de recerca d’estudiants de Batxillerat. La gala es podrà veure al canal de Youtube del Centre de Recursos Pedagògics, al següent enllaç: https://youtu.be/L0WPWHdI69g.

Aquests premis, que enguany arriben a la 21a edició, s’adrecen a l’alumnat de 2n de Batxillerat de Terrassa, Viladecavalls, Matadepera i Vacarisses. L’any passat, malgrat que els premis es van convocar i atorgar, no es va poder fer l’acte de lliurament per la situació sanitària, i enguany s’ha optat per una gala en format telemàtic, produïda amb la col·laboració de l’Escola Sant Llorenç del Munt, que compta amb un plató i mitjans per a la producció audiovisual. Diversos alumnes de 5è i 6è de l’escola seran els encarregats de presentar les diferents categories i anunciar els guanyadors.

A la gala intervindran també l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, la directora adjunta dels Serveis Territorials d’Educació al Vallès Occidental, Ester Rivera, i el vidu de Joana Biarnès, Jean Michel Bamberger. La gala inclourà també dues actuacions musicals a càrrec d’estudiants de Grau Professional de l’Escola Municipal de Música-Conservatori de Terrassa. Enguany s’han presentat als premis un total de 26 treballs de 33 alumnes, en les modalitats: Local, Escènic, Ciències, Tecnològic i Social Humanístic. Els centres participants són els instituts Cavall Bernat, Torre del Palau, Can Jofresa, Terrassa, Viladecavalls, Matadepera, Vacarisses, Sagrat Cor de Jesús i Vedruna Vall.

Els treballs premiats s’han recollit en un llibre digital que es farà públic després de la gala, i l’organització lliurarà en els propers dies diversos obsequis a l’alumnat participant.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa