MónTerrassa
Els Frankfurts Vallès tornaran a obrir d’aquí a una setmana

Bones notícies pels amants dels millors frankfurts del món: Els Frankfurts Vallès del carrer de Gavatxons i el portal de Sant Roc tornaran a obrir d’aquí a una setmana, segons ha avançat Catalunya Ràdio. Els locals van abaixar la persiana temporalment el passat divendres, amb un cartell a la porta que informava d’un problema de subministrament que els obligava a tancar els establiments de Terrassa, així com els locals de Barcelona i Badalona, durant uns dies.

El problema va arribar quan l’amo de la fàbrica que els subministrava els productes des de feia quinze anys es va jubilar i va decidir vendre-la. Segons apunta el propietari, Manel Vallès, al mitjà de comunicació, el nou propietari els va proposar un contracte amb noves condicions que ell no podia acceptar: “Em va dir que o signava el contracte o em tallava el subministrament”, explica.

Tanca el Frankfurt Vallès temporalment per un problema de subministrament | Laura Gómez

Els Frankfurts Vallès ja han trobat nous proveïdors

Així doncs, l’establiment va haver de tancar, ja que no podia acceptar el contracte, i conseqüentment, no podia “garantir la quantitat ni la qualitat habituals” dels seus productes, segons va escriure al cartell penjat a la porta dels establiments.

Però immediatament es va posar en contacte amb altres proveïdors i, segons avança el mitjà radiofònic, ja n’ha trobat dos. Així doncs, els terrassencs i terrassenques podran tornar a gaudir dels frankfurts en una setmana.

Els Frankfurts Vallès, els més emblemàtics de Terrassa

Els Frankfurts Vallès són els més emblemàtics de Terrassa. L’establiment del carrer de Gavatxons és el primer que es va inaugurar a la zona l’any 1963, de tal manera que enguany celebra el seu 60è aniversari. Va ser un espai innovador i precursor del menjar “ràpid” a Catalunya, tal com apunten a la seva pàgina web.

Tots els productes estan elaborats amb una selecció de matèria primera “d’altíssima qualitat” que fa que siguin un dels Frankfurts “més bons” del món.

Comparteix

Icona de pantalla completa