MónTerrassa
Terrassa es queda uns dies sense els millors frankfurts del món

Els terrassencs i terrassenques que vulguin gaudir dels millors frankfurts del món s’hauran d’esperar uns quants dies. El Frankfurt de Casa Vallès, situat al carrer dels Gavatxons, 16, ha tancat les seves portes de manera provisional aquest divendres per un problema de subministrament. Un problema que no només afectarà el dia d’avui, sinó que s’allargarà durant uns dies, segons informa l’establiment amb un paper penjat a la porta.

Qualsevol persona que s’apropi al local veurà la persiana baixada amb un cartell que informa del seu tancament: “Estimats clients, degut a un problema de subministrament, no podem garantir la quantitat ni la qualitat habituals a casa nostra els pròxims dies. Disculpeu les molèsties i fins ben aviat”. Així doncs, el Frankfurt romandrà tancat durant uns dies, sense indicar una data exacta del seu retorn.

Tanca el Frankfurt Vallès temporalment per un problema de subministrament | Laura Gómez
Tanca el Frankfurt Vallès temporalment per un problema de subministrament | Laura Gómez

El Frankfurt més emblemàtic de Terrassa 

Es tracta del Frankfurt més emblemàtic de Terrassa. És el primer que es va inaugurar a la zona, un espai innovador i precursor del menjar “ràpid” a Catalunya, tal com apunten a la seva pàgina web. A més, enguany celebra el seu 60è aniversari.

La Casa va ser fundada a la ciutat l’any 1963. En els primers anys només es venien salsitxes de Frankfurt, un producte “pràcticament desconegut” i al que progressivament es van incorporar un altre tipus d’entrepans. “Des d’un principi hem estat innovadors, quan algú volia una cervesa d’importació sabia on la podia trobar i vam ser nosaltres els que vam oferir les primeres begudes de cola en llauna”, expliquen. 

Compten amb establiments a Terrassa (apart del carrer Gavatxons, també es troben al Portal de Sant Roc), a Badalona i a Barcelona; i les oficines i magatzems de la Casa es troben també a Terrassa. 

Els Frankfurts “més bons” del món

Tots els productes estan elaborats amb una selecció de matèria primera “d’altíssima qualitat” que fa que siguin un dels Frankfurts “més bons” del món. Per tornar-los a gaudir, caldrà esperar uns quants dies. 

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Etc. a maig 27, 2023 | 11:13
    Etc. maig 27, 2023 | 11:13
    Y esto sólo es el principio. Preparémonos para las próximas faltas (o precios inasumibles) de cereales, carnes, lácteos, etc. etc. etc. etc. etc. etc. etc. etc. etc. etc. etc. etc. etc. etc. etc. etc. etc. etc. etc. etc. etc. etc. etc. etc. etc. etc. etc. etc. etc. etc. etc. etc. etc. etc. etc. etc. etc. etc. etc. etc. Pero nada, la gente seguirá comprando y comportándose de modo poco o nada sostenible/ecológico, etc. etc. etc. etc. etc. etc. etc. etc. etc. etc. etc. etc. etc. etc. etc. etc. etc. etc. etc. etc. etc. etc. etc. etc. etc. etc. etc. etc. etc. etc. etc. etc. etc. etc. etc. etc. etc. etc. etc. etc

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa