MónTerrassa
FOTOS Concentracions contra l’assassinat d’una dona
  • CA

Concentracions que han tingut lloc a les 12 h davant del CAP Terrassa Est i davant l’Ajuntament de Terrassa, com a mostra de rebuig i de dol pel feminicidi presumptament comès ahir a la ciutat.

A la concentració de les 12 h, convocada pel Consorci Sanitari de Terrassa, han assistit l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart; la consellera de Salut, Alba Vergés; la gerent de la regió sanitària Barcelona del CatSalut, Anna Aran, la directora de Sector sanitari Vallès Occidental Est del CatSalut, Núria Serra; el president del Consorci Sanitari de Terrassa, Eusebi Cima, membres de l’equip directiu del Consorci i la directora del CAP Terrassa Est, Rosa Ramírez. La concentració s’ha fet simultàniament a tots els centres del Consorci Sanitari de Terrassa.

A la concentració de les 13 h, convocada per l’Ajuntament de Terrassa, han participat l’alcalde, representants dels grups municipals, membres del Consistori, el delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Juli Fernández; el president del Consorci Sanitari de Terrassa, Eusebi Cima; l’arxiprest Mossèn Josep Esplugas, en representació del Bisbat de Terrassa; i Jordi Fàbregas en representació del Consell Interreligiós de Terrassa, a més de personal municipal i nombrosos ciutadans i ciutadanes de Terrassa. Aquesta concentració s’ha fet de manera simultània amb sis concentracions més, una a cada districte de la ciutat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa