MónTerrassa
La Formació Professional se cita a Terrassa
  • CA

L’alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, presentarà aquest dijous al Vapor Universitari la 16a Jornada “A Terrassa, parlem de Formació Professional”, acte que comptarà, posteriorment, amb la taula rodona d’orientadors “Diferents mirades de l’orientació educativa i laboral” a càrrec de Conxi Martí, orientadora a l’Institut Nicolau Copèrnic de Terrassa; Íngrid Álvarez, directora del Centre de Noves Oportunitats Maresme Vallès; Mònica Moreno, tècnica d’orientació laboral de l’Oficina de Treball de la Generalitat a Terrassa; i de Mireia Prat, orientadora laboral a Creu Roja de Terrassa. La taula rodona estarà moderada per Clara Serra, cap d’Orientació del Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Terrassa.

A les 10.45 h tindrà lloc el networking relacional Terrassa Orienta “Coneguem qui orienta”, mentre que a les 11.15 h es farà una simulació de situacions entre orientadors i orientadores i persones usuàries a càrrec de la companyia Planeta Impro que anirà seguit d’un debat amb el públic. A les 12.15 h es presentaran experiències al territori sota el títol “L’orientació i la promoció de les vocacions industrials. La jornada es tancarà a les 13.30 h amb un parlament de Josep Armengol, president de l’Institut Industrial i vicepresident del Consell de la Formació Professional de Terrassa.

El Consell de la Formació Professional de Terrassa arriba aquest 2018 als 16 anys d’existència, compartint treball en xarxa i impulsant la Formació Professional al món educatiu. La sessió es configura com un espai de reflexió anual adreçat a totes aquelles persones que treballen en el món de la formació professional des de qualsevol de les seves vessants.

La jornada, a la que també assistirà el regidor d’Universitat i Innovació, Adrián Sánchez, i portaveus dels Grups Municipals, se centrarà en l’orientació al llarg de la vida com un dels reptes de la nostra societat i té com a objectius posar en valor l’orientació educativa i laboral, contribuir a la reflexió sobre els tipus d’orientació adients per acabar esdevenint una veritable ciutat orientadora, i donar a conèixer diverses metodologies d’orientació i debatre-les des de diferents angles de la mà de professionals de reconegut prestigi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa