MónTerrassa
Fora Stocks recupera la plaça Vella com a “punt de trobada”
  • CA

Aquest cap de setmana han tingut lloc les activitats Botigues al Carrer i Fora Stocks, organitzat per l’associació de comerciants TerrassaCentre, amb l’objectiu d’impulsar el comerç local i de proximitat del centre de la ciutat i fer que terrassencs i terrassenques puguin gaudir d’unes compres a l’aire lliure.

L’organització n’ha fet una valoració molt positiva de la jornada de dissabte amb Fora Stocks, així com el divendres amb Botigues al Carrer: “Hi havia moltes ganes de recuperar la plaça Vella com a punt de trobada del comerç de proximitat”. Han afegit que han vist com “els egarencs i egarenques han aprofitat per retrobar-se amb els botiguers i botigueres i apostar pel comerç local“.

Tot això en un moment on els comerciants es veuen afectats per l’auge de la compra online, una tendència accentuada per la pandèmia que ha perjudicat greument el comerç de proximitat aquest darrer any. Alguns dels comerciants han manifestat la seva preocupació per com aquesta tendència els pot afectar encara més en un futur i han demanat que aquest tipus d’activitats al carrer s’organitzin més sovint, ja que incentiven la compra i ajuden als petits comerços a donar-se a conéixer a la ciutadania.

Segons l’associació hi han participat més de 30 comerços i s’hi ha viscut un ambient agradable, sense aglomeracions i amb molt d’interès per tots els productes que oferien els establiments.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa