MónTerrassa
El ple aprova iniciar els tràmits per agregar a Terrassa Les Fonts de Sant Quirze
  • CA

L’Alcaldia-Presidència ha presentat una proposta de resolució per iniciar les actuacions per procedir a la segregació del nucli de població de Les Fonts de Sant Quirze i posterior agregació del mateix al municipi de Terrassa. Les esmenes de Cs i de PSC s’han retirat en entendre que l’equip de govern ha afegit com a element bàsic la participació ciutadana. El socialista Alfredo Vega i el taronja David Aguinaga han estat els encarregats d’explicar les raons. Per part de l’equip de govern, la proposta l’ha presentat Carles Caballero, que ha defensat que la iniciativa és de sentit comú per donar millor servei a la ciutadania. La proposta de resolució s’ha aprovat per unanimitat.

Aguinaga ha parlat de la transcendència de l’agregació, perquè Terrassa guanyarà 2.300 habitants i tota una sèrie de serveis, piscina, escola, i ha incidit en la necessitat de la participció ciutadana. El regidor de Cs afirma que pot haver-hi algunes tensions amb el canvi i anima a parlar amb tothom per arribar a un acord avalat per tothom.

Vega ha incidit en les disfuncionalitats en l’oferta de serveis, i en una realitat que, a parer seu, és que el veínatge és una única comunitat. El regidor ha ofert el seu ajut a l’equip de govern. Caballero ha agraït la predisposició dels grups de l’oposició.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa