MónTerrassa
La FAVT té una nova junta paritària
  • CA

La Federació d’Associacions de Veïns de Terrassa ja té una nova junta, aquest cop, paritària. Després de dos intents de procés electoral, que han estat agreujats per la pandèmia i posteriorment per un empat de les dues candidatures presentades, s’ha arribat al tercer procés, que es va celebrar en Assemblea, el passat dissabte 16 d’octubre. En aquesta Assemblea General, es va escollir una nova junta formada per 4 homes i 4 dones de generacions diferents, el que “suposa un rejoveniment i un major protagonisme de les dones que vol marcar una nova tendència”, afirmen des de la FAVT. Així doncs, és el primer cop que la FAVT presenta una junta paritària.

Un dels objectius és treballar per la sostenibilitat econòmica i trobar alternatives eficients que consolidin les finances de la FAVT. El major repte és transformar en positiu els barris i la ciutat, “per nosaltres, els nostres veïns i els nostres fills. Seguim treballant per la ciutat”, subratllen.

Es va presentar una única candidatura formada per membres de l’actual Junta i alguns membres provinents de la candidatura que s’havia presentat en l’anterior procés. La candidatura ha estat encapçalada per l’A.V. de Sant Pere Nord. El seu representant, Josep Antoni Sanchez de Haro, va presentar el Pla de Treball per als propers anys de mandat i va expressar que “l’afany de la nova Junta és seguir treballant en totes les problemàtiques socials i implicar més a les AA.VV per fer-les partícips, mantenint una relació bidireccional, on tots i totes aportin idees de millora per tal de reforçar el moviment veïnal i ajuntar esforços”.

La Junta seguirà en la participació dels consells i taules municipals, com ara el de Medi Ambient (Anella Verda), Residus, Rieres, Observatori de l’Aigua de Terrassa, Mobilitat, Seguretat Ciutadana, Salut, Serveis Socials i Habitatge També es recolza altres moviments com ALEI, Residències Públiques, Moviment de les Pensions Dignes, Prou Barreres o Plataforma en defensa de la Sanitat.

La nova Junta de la FAVT està constituïda per: Pepe Sánchez de Haro (Sant Pere Nord), President; Esther Nosas (Ca n’Aurell), Vicepresidenta; Miguel Hidalgo (Can Palet), Tresorer; Joan Vila (Can Boada del Pi), Secretari; Cynthia Ramírez (Can Tusell), Vocal de Comunicació; Ruth Hibernón (Torre-sana), Vocal de relacions amb les AV; Dolores Lledó (les Carbonelles), Vocal; Víctor Manuel Pérez (Sant Llorenç), Vocal.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa