MónTerrassa
Les famílies, les grans protagonistes del Pride a Terrassa
  • CA

Aquest dissabte, dia 18 de juny, tindrà lloc la festa del Pride familiar a Terrassa. Organitzada des de l’associació LGTBi Terrassa, porta per lema “Participa, gaudeix, concursa”, i es durà a terme des de les onze del matí fins a les dotze de la mitjanit, principalment, a la plaça del Progrés, al barri de Ca n’Aurell.

Aquest Pride té un element vertebrador molt ben definit: les famílies. Per això, la gran majoria d’activitats van orientades a aquest col·lectiu. El matí i tarda s’hi podran trobar jocs infantils, des de contacontes, a tallers de manualitats, jocs de bombolles, globus o pintacares. També cursa de sacs, pilota amiga/enemiga o el joc del mocador. Activitats, doncs, pensades perquè la canalla es diverteixi.

Però els més grans també podran divertir-se. Per això a les 12 hores, està prevista una masterclass de zumba, per gentilesa de VIP Dance Studio. I a partir de dos quarts de dues de la tarda, arriba el Concurs de truites, on es convida a la ciutadania a portar la truita feta de casa, i allà es podrà acompanyar amb pa amb tomàquet.

Manifest, manifestació i concerts

Ja a la tarda, la plaça del Progrés rebrà la visita del Drac de Terrassa, que farà una demostració de les seves habilitats. A un quart de set de la tarda, l’acció es trasllada a l’Ajuntament, on es farà la lectura del Manifest “Ens volem diverses”, per, tot seguit, iniciar una manifestació que transcorrerà per diversos carrers del Centre fins a retornar a la plaça del Progrés.

I, finalment, la jornada clourà amb una extensa sessió de DJs i concert. A les 19.30h, ball amb DJ Surda. Cap a les 21h, moment d’actuació d’El Biri. Mitja hora més tard, nova sessió de dj amb Delasònika, i a les 23h, posarà el punt i final dj Freesound.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa