MónTerrassa
Exposició pública del cens electoral 2020 de la Cambra de Comerç de Terrrassa
ssss

!--akiadsense-->

La Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa exposa al públic el cens electoral 2020 de la institució. Constar inscrit al cens de la Cambra permet a les empreses exercir el seu dret de vot i també poder presentar candidatura a ser membre del Ple de la Cambra quan es convoquin noves eleccions. Les empreses que desenvolupin una activitat empresarial, comercial o de serveis en alguna de les poblacions de la demarcació de la institució i que vulguin saber si consten al cens electoral, podran fer-ne la consulta, en format electrònic i de manera senzilla – només caldrà indicar el núm. de NIF o DNI-, a la pàgina web d’aquesta corporació https://www.cambraterrassa.org/cens-electoral/ entre els dies 9 de novembre i 9 de desembre, ambdós inclosos.

També es podran fer les consultes a la seu de la Cambra a Terrassa al carrer Blasco de Garay, 29-49. D’acord amb l’article 7 de la Llei 4/2014, d’1 d’abril, Bàsica de les Cambres Oficials de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació les persones físiques o jurídiques, nacionals o estrangeres que duguin a terme les esmentades activitats en el territori nacional han de formar part de les cambres oficials de comerç, indústria, serveis i navegació dins de la circumscripció de les quals tinguin establiments, delegacions o agències. La demarcació de la Cambra de Terrassa comprèn les següents poblacions: Castellbisbal – Gallifa – Matadepera – Olesa de Montserrat – Rellinars – Rubí – Sant Cugat del Vallés – Sant Llorenç Savall – Terrassa – Ullastrell – Vacarisses – Viladecavalls.

Els electors i les electores podran formular les pertinents reclamacions mitjançant el formulari normalitzat (disponible al nostre web) sobre qualsevol inclusió o omissió en els grups i categories corresponents, o errada que s’observi en el cens electoral. Les reclamacions hauran de presentar-se a la Secretaria de la Cambra, a l’adreça de correu electrònic [email protected] o a la seu de la Cambra a Terrassa al carrer Blasco de Garay, 29-49 a partir del dia 9 de novembre i fins al dia 9 de desembre.

Passat aquest període de reclamacions, el cens es mantindrà consultable. Per qualsevol dubte, també s’ha posat a disposició de les empreses un formulari de contacte a través del qual, es podran fer arribar els dubtes o aclariments www.cambraterrassa.org/cens-electoral/

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa