MónTerrassa
Una escola de Terrassa té 117 persones en quarantena per la Covid
  • CA

Una escola del centre de Terrassa té en quarantena fins a 117 persones per culpa de la Covid-19. Es tracta de l’Escola El Vapor, que amb aquesta xifra destaca com un dels centre més afectats per la Covid-19 en tota Catalunya actualment. Segons les últimes dades del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya actualitzades a dia 15 de desembre, d’aquestes 117 persones, 115 són alumnes i 2 són personal docent. En els últims 10 dies, l’escola ha registrat 12 nous positius, dels quals 10 són part de l’alumnat i 2 del personal docent.

La situació a les escoles a la ciutat segueix sent crítica, tot i que el nombre de grups confinats ha disminuït respecte les anteriors setmanes. Segons les últimes dades publicades a dia 17 de desembre per la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Terrassa, Teresa Ciurana, hi ha un total de 28 grups confinats a la ciutat, divuit menys que en fa dues setmanes, quan la xifra de grups tancats a casa gairebé s’acostava a la cinquantena. Així doncs, el grups confinats tornen a estar en la situació a la que estaven a finals de novembre, quan també hi havia prop d’una trentena de grups confinats.

Malgrat tot, els nous positius en els centres no paren de créixer, i n’és un bon exemple l’Escola El Vapor, que malgrat no tingui cap grup escolar confinat, es troba en una situació molt alarmant. Seguides de l’Escola El Vapor, també tenen un gran nombre de persones confinades els instituts Escola Antoni Ubach i Soler i l’Escola Pere Viver, amb 83 persones guardant quarantena cada un, i l’Escola Pia, amb 82. També l’Escola el Cim compta amb 76 persones confinades i l’Escola Les Arenes amb 75.

Comença la vacunació infantil

Aquestes xifres arriben amb l’inici de la vacunació infantil aquest dimecres 15 de desembre.  A Terrassa s’han obert dos nous punts perquè els infants d’entre 5 i 11 anys puguin vacunar-se: el primer, a la primera planta de l’Hospital de Terrassa; el segon, a la segona planta de l’edifici del Castell de Mútua Terrassa.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Rosa alvarez a desembre 18, 2021 | 21:18
    Rosa alvarez desembre 18, 2021 | 21:18
    El colegio cómo se llama EL CATALONIA O EL VAPOR??

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa