MónTerrassa
Una empresa d’autobusos de Terrassa rep el distintiu de qualitat ambiental
  • CA
Autobusos de l'empresa Leyca
Autobusos de l’empresa Leyca | Leyca

!--akiadsense-->

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha atorgat a 12 empreses de transport de passatgers el Distintiu de garantia de qualitat ambiental. Aquest distintiu és un sistema d’etiquetatge ecològic de productes i serveis, propi de la Generalitat de Catalunya. És un sistema voluntari que certifica i permet identificar aquells productes i serveis que superen determinats requeriments de qualitat ambiental més enllà dels establerts com a obligatoris per la normativa vigent.

Per obtenir el Distintiu de garantia de qualitat ambiental, les flotes han de disposar de vehicles de baixes emissions, haver impartit formació en conducció eficient i disposar de sistemes de gestió de flotes, entre d’altres. Amb el compliment d’aquests criteris ambientals les empreses evidencien el seu compromís amb la mobilitat sostenible, reduint les emissions dels seus vehicles i optimitzant els seus desplaçaments.

Les empreses que han obtingut el distintiu són: Avant Grup Bardet SL, Autocares San Martín SA., Transportes Generales de Olesa, SAU, l’empresa de Terrassa Leyca Bus SA, Serrat Bus SL, Autocares Izaro SA, Autos Castellbisbal SAU, SA Masats Transports Generals UNIP, Autocares del Noreste SA, Empresa de Autocares CER SA, Viajes Sabadell SL-Taxi Trip Bus i Autocares Calella SL. Amb la incorporació d’aquestes dotze noves empreses, ja són 78 les flotes de vehicles a Catalunya que disposen del Distintiu de garantia de qualitat ambiental.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa