Reis a dalt de les carrosses | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

A un quart de nou han arribat els Reis al Raval de Montserrat. Gaspar amb una carrrossa espectacular, que recordava el conjunt monumental de la Seu d’Ègara, Baltasar amb una que mostrava part del mNACTEC (Vapor Aymerich, Amat i Jover), i Melcior amb una amb un ediici emblemàtic, la Masia Freixa.

La Cavalcada ha començat a les sis de la tarda, i ha avançat prou ràpid entre milers de persones que han volgut viure una nit màgica, i freda. Fins a 13.000 quilos de caramels s’han llançat als carrers per gaudir d’aquesta festa que organitzen el Consistori i el centre cultural El Social i que enguany ha fet 100 anys.

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat de portaveus dels grups municipals i de membres de la Corporació Local, ha rebut Ses Majestats a l’escenari i ha lliurat de manera simbòlica al Rei Blanc la vara de la ciutat. Un cop acabat el castell de focs, l’alcalde ha convidat els Reis i el patge Xiu-Xiu a entrar a l’Ajuntament, on també els han rebut la resta de membres del Consistori.

Ballart ha demanat una ciutat on desapareguin la violència masclista, els desnonaments i la pobresa energètica.

Nou comentari

Comparteix