L’imam i el pare del nen es fonen en una abraçada | EUROPA PRESS

Els pares del menor mort a l’atemptat terrorista de la Rambla de Barcelona i l’imam de Rubí, Dris Salym, s’han abraçat en una concentració davant l’Ajuntament de la localitat com a mostra de la unitat i convivència que existeix en la localitat. Unes 700 persones, segons fonts municipals, s’han concentrat a les portes de l’Ajuntament com a resposta a la crida per demostrar la repulsa als atemptats, així com el suport als familiars dels dos veïns assassinats en la Rambla –un nen de tres anys i l’oncle de la seva mare–.

L’acte ha comptat amb familiars dels dos veïns de la localitat atropellats per la furgoneta a la capital catalana i de l’imam de Rubí, Dris Salym –que substitueix temporalment l’habitual, de vacances–, amb el qual s’han abraçat en sortir a la plaça com a mostra d’unitat i convivència que existeix a la localitat.

Aquest ha estat el missatge que ha volgut llançar l’alcaldessa, Ana María Martínez, que ha avisat que es “combatrà contra el fanatisme” que cerca generar pànic, terror i desconfiança. Ha remarcat que “viure sense por és l’únic camí per fer front al dolor i al terror davant la fragilitat de la vida” L’acte, que ha portat com a lema ‘Rubí no te por’, ha acabat amb un minut de silenci, acompanyat de la peça musical del ‘Cant dels ocells’ de Pau Casals.

Nou comentari

Comparteix