MónTerrassa
Els pares del nen mort a la Rambla abracen un imam
  • CA

L’imam i el pare del nen es fonen en una abraçada | EUROPA PRESS

Els pares del menor mort a l’atemptat terrorista de la Rambla de Barcelona i l’imam de Rubí, Dris Salym, s’han abraçat en una concentració davant l’Ajuntament de la localitat com a mostra de la unitat i convivència que existeix en la localitat. Unes 700 persones, segons fonts municipals, s’han concentrat a les portes de l’Ajuntament com a resposta a la crida per demostrar la repulsa als atemptats, així com el suport als familiars dels dos veïns assassinats en la Rambla –un nen de tres anys i l’oncle de la seva mare–.

L’acte ha comptat amb familiars dels dos veïns de la localitat atropellats per la furgoneta a la capital catalana i de l’imam de Rubí, Dris Salym –que substitueix temporalment l’habitual, de vacances–, amb el qual s’han abraçat en sortir a la plaça com a mostra d’unitat i convivència que existeix a la localitat.

Aquest ha estat el missatge que ha volgut llançar l’alcaldessa, Ana María Martínez, que ha avisat que es “combatrà contra el fanatisme” que cerca generar pànic, terror i desconfiança. Ha remarcat que “viure sense por és l’únic camí per fer front al dolor i al terror davant la fragilitat de la vida” L’acte, que ha portat com a lema ‘Rubí no te por’, ha acabat amb un minut de silenci, acompanyat de la peça musical del ‘Cant dels ocells’ de Pau Casals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa