MónTerrassa
Els Ovnis d’Ullastrell també es van veure des de Terrassa

Els Objectes Volants No Identificats (Ovnis) d’Ullastrell també es van veure des de Terrassa el dissabte 14 de maig de 2022.

Si el matrimoni de Lídia Ridao i el seu marit Octavi els va observar des del porxo de casa seva a la urbanització de Ca n’Amat, Sajordi explica a aquest mitjà que ho va fer des de la plaça de Mossèn Jacint Verdaguer, en ple barri Centre. En els dos casos, van tenir temps d’agafar el mòbil, preparar la càmera i fer fotografies.

Ovnis rodons i quadrats a Ullastrell i Terrassa

Els Ovnis d’Ullastrell eren un rodó i un quadrat i amb una segona forma amorfa. El de Terrassa sembla circular i amb alguna cosa per la part de dalt. El de Ca n’Amat, segons els testimonis, venia des de les capitals del Vallès Occidental. Coincidiria amb l’albirat des de la plaça egarenca.

Són Objectes Volants No Identificats, però això no vol dir res. Totes les teories són possibles. Lídia Riado té molt clar que són Ovnis, extraterrestres o de la mateixa terra.

Una de les teories sobre els objectes no identificats

Un lector de Món Terrassa, Sergi_fsb, comenta que dissabte a la tarda-nit algú va llençar -o se li van escapar- cinc o sis globus d’heli, des de la plaça dels Països Catalans. Per ell, sembla que poden ser els Ovnis. “Cadascú es predisposa a veure el que creu”.

Lídia Ridao va dir que no eren ni globus ni drons, per la manera de moure’s. Segons destaca, anaven molt lents, i van desaparèixer de sobte, de la mateixa manera que havien arribat.

Altres casos

Objectes volants no identificat s’han interessat per Terrassa? El cas més famós va passar fa exactament 37 anys i molts ciutadans el van veure.

Un Ovni voltant per la comarca del Vallès? El misteri encara no es va resoldrere. Un veí de Sabadell, en Denis Ztoupas, va explicar el què va veure: “He vist el que semblava un Objecte Volador No Identificat (OVNI) a la zona de Castellarnau”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Perr a maig 19, 2022 | 13:41
    Perr maig 19, 2022 | 13:41
    Que son drones
  2. Icona del comentari de: Albert a setembre 29, 2022 | 16:13
    Albert setembre 29, 2022 | 16:13
    Jo e vist un avui per la zona de Mollet del Vallès.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa