MónTerrassa
La llum al cel era un Ovni voltant pel Vallès?

Un Ovni voltant per la comarca del Vallès? No seria el primer cop. El novembre de 1985, Terrassa va viure un avistament, i ha passat a la història perquè TV3 el va poder filmar. El misteri encara no s’ha resolt. Com el de fa només uns dies.

Un veí de Sabadell, en Denis Ztoupas, va explicar el què va veure: “He vist el que semblava un Objecte Volador No Identificat (OVNI) a la zona de Castellarnau”. Ztoupas demana que si algú va observar res estrany diumenge 5 de setembre a les 20:30 hores ho comuniqui perquè té intencions de seguir difonent el vídeo i arribar així a alguna explicació. És agnòstic, no es posiciona sobre l’existència d’éssers mitològics com déus, extraterrestres i altres. Tanmateix, l’única opció que li quadraria per determinar què era la llum és la d’un OVNI.

OVNI de Terrassa

“Vaig anar a córrer per Castellarnau. Al voltant de les 20:30 hores vaig veure una llum molt intensa al cel, però no li vaig donar més importància. Pensava que seria el reflex d’un avió o alguna cosa així així. Després, va tornar a aparèixer i ja vaig parar-me a mirar-ho. Feia uns moviments molt estranys: no tenia cap direcció clara, feia ziga-zaga…” descriu el jove de 29 anys. Ztoupas descarta que sigui un dron perquè brillava molt, es movia a una velocitat massa ràpida i no seguia cap direcció lògica. Assegura que una família que hi havia a la zona també va observar l’objecte amb molta perplexitat; igual que als amics a qui els va passar l’enregistrament del moment.

L’Ovni de Terrassa

En molts casos, els testimonis l’únic que van veure va ser una llum blanca, especialment forta en la part central. Als radars de l’aeroport del Prat no es va detectar res estrany. El cert és que fos el que fos brillava quatre vegades més que una estrella normal.

Hora de l’avistament: A partir de dos quarts de deu de la nit (21.30)

Qui avisa: un sergent i un policia de Terrassa veuen una llum estranya

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa