MónTerrassa
Eleccions de veritat a la Cambra de Comerç de Terrassa
  • CA
x

!--akiadsense-->

La Junta Electoral proclama aquest divendres 15 de març, les candidatures a les eleccions dels 16 grups en que s’han estructurat les 37.285 empreses, cooperatives i autònoms amb dret de vot de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa.

Els comicis del mes de maig compten, per primera vegada, amb una generalització de candidatures en els 16 grups que escullen els 30 candidats del Ple. Hi haurà eleccions de veritat. Les candidatures sobiranistes han sacsejat les eleccions a la Cambra de Comerç de Terrassa. “La Cambra de Terrassa: eina de país” és el nom escollit pels candidats que defensen “una Cambra de Comerç més participativa, menys presidencialista, i més activa”. “Ara està en condicions de projectar-se i enlairar-se”, ha declarat la portaveu de les candidatures sobiranistes, Natàlia Cugueró.

El vot que, per primera vegada serà electrònic, fa preveure que augmentarà la participació en les eleccions de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa. En les últimes, de fa 8 anys, només van votar 146 empreses.

El detall de les candidatures “La Cambra de Terrassa: eina de país”

En el Grup 1 d’indústries extractives no metàl·liques, petroli, energia i gas es presenta un cas molt singular en la gestió de l’aigua, la Comunitat Minera Olesana. En Joan Arévalo presideix ‘la cooperativa de l’aigua”, una societat no lucrativa, de caràcter social cooperatiu, que dedica la seva activitat a la captació, potabilització, tractament, impulsió i distribució d’aigua potable a tot el terme municipal d’Olesa de Montserrat. Amb 10.274 socis i 10 treballadors, realitza 10.949 subministraments a la vila olesana. Amb més de 150 anys, d’història cooperativa.

En el Grup 3 d’indústries tèxtils, confecció, calçat i cuir; arts gràfiques i suport enregistrats presentem Món Terrassa SL, un diari digital llegit, cada mes, per més 100.000 navegadors únics a Terrassa i comarca. Salvador Cot (Terrassa, 1965) és president del consell d’administració. Periodista. Abans de dirigir El Món havia treballat a les redaccions de Diari de Terrassa, Diari de Barcelona, TVE, COM Ràdio, TV3, Avui i Nació Digital. Premi Nacional de Comunicació 2015. És col·laborador habitual d’El Matí de Catalunya Ràdio i columnista d’El Punt Avui.

En el Grup 7.2 de Construcció es presenta:

  • Enercat, Enginyeria i Construcció SL, empresa domiciliada a Sant Cugat del Vallès i especialitzada en instal·lacions d’obra nova, reformes i manteniments. Compta amb un departament de certificacions, i d’enginyeria de projectes d’activitats, instal·lacions tèrmiques, instal·lacions elèctriques, instal·lacions de telecomunicacions, instal·lacions solars i instal·lacions d’aigües grises. En Manel Garriga (Sant Cugat, 1963) és enginyer. Vice-president d’Òmnium Cultural a Sant Cugat del Vallès.
  • Àlex Xapelli (Campdevànol, 1970) és constructor autònom, amb domicili social a Matadepera. Dirigeix una equip que fa 20 anys que es dedica, principalment, a la neteja de vidres d’ edificis de gran altura. Els orígens venen de treballar als gratacels de Nova York amb la filosofia americana i catalana. Amb una màxima professionalitat i serietat, ha anat eixamplant l’activitat al manteniment, al manteniment de façanes i de celoberts, en treballs verticals.

En el Grup 8.1 de comerç a l’engròs i intermediaris es presenta:

Clinic Bikes SL, és una empresa domiciliada al càrrec Xerric 8, en la zona de vianants de Sant Cugat del Vallès, dedicada a la venda al detall i al major de bicicletes i accessoris, Ha desenvolupat un kit de productes de reparació per als ciclistes que es distribueix en establiments no especialitzats amb ampli horari i pas de ciclistes, com benzineres, quioscos i restaurants. En Josué Sospedra (Barcelona, 1979) ha estat president de Sant Cugat Comerç, entre els anys 2014 i 2016.

  • Gsolar Egara, SL. és una empresa domiciliada a Terrassa especialitzada en la promoció i el desenvolupament de plantes solars fotovoltaiques connectades a xarxa. En Joan Ramon Gros (Terrassa, 1962) és enginyer industrial i gerent de l’empresa.
  • Nanolab SL, domiciliada a Terrassa i especialitzada en subministres i distribució d’instrumentació científica per a laboratoris i industria. Contribueix al desenvolupament i la investigació en ciència de materials i biotecnologia. En Xavier Boira (Terrassa, 1975) és enginyer electrònic.

En el Grup 8.2 de comerç al detall es presenta:

  • Ferreteria Industrial A. Esquerda. Localitzada al carrer Major, 29, de Castellbisbal, va ser fundada l’any 1974. Dona servei a les empreses de manteniment. Jaume Esquerda (Castellbisbal, 1960) ha estat vinculat a diverses entitats de la societat civil de Castellbisbal. Ha estat president de la comerç interior de la Cambra de Comerç de Terrassa.
  • Gerd Rius Dietètica SL, és una empresa d’assessorament dietètic situada a la cèntrica Plaça Pere San, de Sant Cugat del Vallès i especialitzada en orientació nutricional. Sun Rius (Sant Cugat, 1953) és metgessa per la Universitat de Barcelona. Va treballar al departament d’acupuntura de l’Hospital Clínic i, durant vint anys, al centre del dolor de l’Hospital de Badalona. És, també, acupuntora en el Centre Coromines de Sant Cugat.
  • Inversions Girex, SL és una empresa d’inversions i transaccions immobiliàries situada a Terrassa al Parc Vallès, amb activitats comercials.

En el grup 9 d’hostaleria es presenta Jimman 07, SL. L’Antoni Soriano (Barcelona, 1956)és llicenciat en Ciències Químiques per la UAB i durant 20 anys va ser gerent de Rius Acon SL, empresa amb concessions d’hostaleria a recintes esportius. Com el Camp Nou, el Circuit de Catalunya, o el Pavelló Olímpic de Badalona. Avui, apoderat de Jimman 07, SL, gestiona el Dehesa de Sant Cugat del Vallès, tocant al Monestir, i a Sitges, al carrer del Pecat (1 de maig), amb un conjunt de 22 treballadors.

En el grup 10, de transport es presenta Jordi Pastallé (Castellbisbal, 1966). Amb estudis de Tècnic en empreses i activitats turístiques, és una persona poliglota (francès, anglès, italià, portuguès i grec) que ha treballat en el consolat grec, en el sector comercial al Poble Espanyol de Barcelona, per a orientar la seva actuació professional en el transport. Des de 2010 és taxista especialitzat en visites turístiques. El taxi, és una garantia de servei públic.

En el grup 12.1 d’activitats immobiliàries es presenta:

  • Inversiones Girex SA. és una empresa d’inversions i transaccions immobiliàries situada a Terrassa al Parc Vallès. Disposa de naus i instal·lacions orientades a diverses activitats industrials, comercials i de serveis. Natàlia Cugueró (Terrassa, 1972) és doctora en Management per l’IESE, enginyera industrial per la UPC i llicenciada en dret per la UOC. Fundadora de Getapartner, empresa d’assessorament empresarial especialitzada en start-ups. També és professora d’Economia i empresa a la Universitat Oberta de Catalunya. Fa recerca en temes de sistemes de control de gestió i ètica.
  • Emili Riba. Resident a Matadepera, i de 56 anys d’edat, ha estat l’administrador gerent de Riba Gorina Autocars SL empresa de transport de viatgers per tot Europa, des de l’any 1993 al 2018, Amb treballs als principals esdeveniments de Barcelona i Catalunya durant tots aquests anys. Actualment Gestor Comercial del sector de la mobilitat col·laborant en el grup TG/TUSGSAL.
  • Palet-Alberca SL, representada per Xavier Palet (Barcelona, 1954), metge especialista en gestió hospitalària. Director gerent de l’Hospital de Terrassa (1997-2001), i gerent de diversos hospitals catalans. Administrador, també, de Procediments Avançats de Gestió SL, de consultoria de gestió sanitària. Resideix a Sant Cugat. Coordinador de l’ANC

En el grup 12.2 d’activitats informàtiques, recerca i desenvolupament i altres activitats es presenta:

Angerri Consultors SL, d’activitats econòmiques urbanes. En Jaume Angerri (Balaguer, 1959) va ser Director General de Comerç de la Generalitat de Catalunya i president de l’ens consorciat per a la internacionalització (1990-2003). Membre de la junta d’Òmnium de Sant Cugat. L’any 2004 va promoure la consultora que s’ha especialitzat en iniciatives de promoció d’activitats econòmiques urbanes arreu de Catalunya. Ha intervingut, també, en reformes integrals de mercats municipals (Olot, 2014; Calafell; 2013).

Catalonia Independent Invesments es una societat d’inversions, accionista de Petrolis Independents. Petrolis Independents és un projecte empresarial amb consciència social. Disposa de benzineres a Terrassa, Ametlla del Vallès, Centelles, Golmès-Mollerussa, Montblanc, Tàrrega, Torroella de Montgrí i Vic, A partir del valor que les empreses catalanes han de retornar a la societat allò que aquesta els dona, ha adquirit el compromís polític i també social per construir un país a l’alçada del nostre enorme potencial. En Jordi Roset (Terrassa, 1961) n’és el president. Membre del secretariat nacional de l’ANC.

Solutions & Decisions SL. Domiciliada a Terrassa, es una assessoria local (fundada l’any 2009) connectada globalment i especialitzada en donar serveis per a la millora dels professionals (selecció, formació, entrenaments) que treballen en totes les funcions de les cadenes de subministrament. Així mateix, diagnostica i implementa millores d’eficiència dels processos logístics i operacionals, i les eines i tecnologia de companyies (familiars o multinacionals) de tot tipus de sectors. Miquel Serracanta Domènech (Terrassa, 1968) és Llicenciat en Ciències Empresarials i MBA per ESADE i Advisor Internacional del CSCMP (Organització sense ànim de lucre, líder en Supply Chain global) Amb més de 25 anys d’experiència.

En el grup 13.1 d’educació, activitats sanitàries i veterinàries, serveis socials es presenta Amorós Gestion de Servicios, SL. Empresa que dona servei extern d’odontoestomatologia al Hospital Universitari General de Catalunya, amb totes les especialitats de l’odontologia. Francesc Amorós (Barcelona 1958), és metge estomatòleg i cap de servei d’odontoestomatologia al Hospital General de Catalunya.

En el grup 13.2 d’activitats recreatives, culturals i esportives es presenta:

  • Coneix Project Management SL. Empresa de Sant Cugat del Vallès que desenvolupa software de gestió per a empreses de projectes. En Miquel Delclòs (Barcelona, 1970) és enginyer industrial i durant tres anys va formar part del secretariat de l’ANC a Sant Cugat del Vallès.
  • Anàlisi Química Inal SLPU. Situada a Sant Cugat del Vallès és un laboratori d’anàlisi independent acreditat per ENAC per a l’anàlisi de detergents, agents tensioactius i productes d’higiene des de l’any 1991, essent un dels primers laboratoris acreditats del país. Eduard Royo (Barcelona,1971) és llicenciat en Ciències Químiques per la Universitat de Barcelona i des de 1997 forma part d’Anàlisi Química Inal.

La candidatura independentista vol que la Cambra es muli pel país

Una candidatura independentista es presenta a les eleccions la Cambra de Comerç de Terrassa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa