Imatge de la discoteca Pont Aeri | cedida

!--akiadsense-->

La discoteca Pont Aeri, un dels referents catalans i europeus de la música electrònica de finals dels anys 90 i principis dels 2000, tornarà a obrir les seves portes durant una nit per commemorar els seus anys d’història, segons ha anunciat la pròpia marca a la seva pàgina de Facebook. La marca Pont Aeri tornarà a la seva sala original, al número 40 del carrer de Còrdova de Terrassa, on va néixer l’any 1991. Les entrades per la festa, que se celebrarà el pròxim 5 de desembre, tindran un preu de 18 euros, tot i que l’organització encara no ha donat més detalls sobre on adquirir-les o si hi haurà preu especial amb la seva compra anticipada.

La festa revival que organitzen, anomenada com a Four Generations, reunirà a quatre dels residents més coneguts de tota la seva història: Nando Dixkontrol i David Pastis, els impulsors de la discoteca durant els seus inicis; i Xavi Metralla i DJ Skudero, que van passar a la història de la música electrònica amb el seu èxit Flying Free, convertit en un himne encara avui dia a moltes discoteques del país. La discoteca Pont Aeri va obrir a Terrassa el 1991, però la seva sala principal va traslladar-se a Manresa l’any 2000.

La sala de Terrassa va seguir operativa fins al 2004, i la principal va traslladar-se a Vallgorguina el 2012, abans de ser tancada definitivament. Tot i això, la marca Pont Aeri ha seguit sent activa a moltes festes de recordatori i segueix a la memòria de tota una generació de joves que hi van passar moltes hores. Actualment, la localització que acollirà la reunió està ocupada per la sala Vinilo, que va substituir la discoteca Somnis i la pròpia Pont Aeri en aquell mateix punt.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa