MónTerrassa
El Gremi de la Construcció concedeix la insígnia d’honor a Mercè Conesa

El Gremi de la Construcció del Vallès concedeix aquest any la seva insígnia d’honor a l’egarenca Mercè Conesa, actual alcaldessa de Sant Cugat del Vallès i presidenta de la Diputació de Barcelona.

La junta ha volgut posar en valor tota la tasca de suport al desenvolupament de l’activitat del col·lectiu empresarial durant la seva etapa com a tinent d’alcalde de Territori entre el 2003 i el 2010 al consistori santcugatenct, així com les fites assolides en el desenvolupament del seu càrrec d’alcaldessa del mateix municipi entre el 2011 i fins l’actualitat.

El Gremi reconeix públicament tant la tasca professional desenvolupada per Conesa com la seva implicació personal i predisposició en les reunions de treball sota el marc del “Fòrum per al futur de la construcció al Vallès”, on hi havia presidents dels gremis comarcals del sector, els representants de les Cambres de Terrassa i Sabadell, de l’Associació Catalana de Municipis i de la Federació Catalana de Municipis entre d’altres.

D’entre les fites aconseguides ja com alcaldessa, el Gremi de la Construcció destaca l’assoliment d’una mitjana de pagament a proveïdors de 29,7 dies l’any 2014, xifra que suposa una reducció del 36% respecte de l’inici del 2011. Aquestes dades superen amb escreix els límits fixats per la Llei 15/2010 de lluita contra la morositat, que limiten a 30 dies el termini per aprovar les factures (actualment l’Ajuntament les aprova en 22) i a 30 dies més per pagar-les (l’Ajuntament paga en 9).

Nou comentari

Comparteix