MónTerrassa
El Diplocat fitxa Xavi Hernández per projectar Catalunya al món
El Diplocat fitxa Xavi Hernández, Lucía Caram i Ruscalleda per “projectar Catalunya al món” | Europa Press

!--akiadsense-->

El Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya (Diplocat) ha creat un Consell Consultiu de 39 membres per “ajudar a projectar Catalunya al món”, i entre els seus membres destaquen el futbolista Xavi Hernández, la monja Lucía Caram i la cuinera Carme Ruscalleda.

En un comunicat, han explicat que aquest consell de “persones de reconegut prestigi internacional” es dividirà en cinc àrees: la institucional-diplomàtica; l’acadèmica-investigació; l’empresarial-econòmica; la cultural-social i l’esportiva.

Després de celebrar-se aquest dijous una reunió del ple del Diplocat, el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, es va reunir amb els membres del consell consultiu i els va demanar aprofitar “la seva gran capacitat de projecció cap a l’exterior i l’experiència internacional” per ajudar la Generalitat a obrir-se portes al món.

També formen part d’aquest consell la presidenta de Coca-Cola European Partners i Cònsol Honorària d’Islàndia a Espanya, Sol Daurella; la productora de cinema Isona Passola; el músic Jordi Savall; el tenor Josep Carreras i el filòsof Josep Ramoneda.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa