MónTerrassa
El Consorci Sanitari de Terrassa aprova el full de ruta dels pròxims 4 anys
  • CA

El Consorci Sanitari de Terrassa ja té sobre la taula el nou Pla Estratègic 2021-24, en el qual queda marcat un full de ruta per als pròxims quatre anys, tenint en compte com afrontar els reptes que es presenten en un context encara pandèmic i que ha suposat un esforç reorganitzatiu important. Aprovat pel Consell de Govern del CST es culmina, d’aquesta manera, un procés participatiu que ha comptat amb diferents grups de treball formats per més de 100 persones, i que de manera directa o indirecte, han col·laborat en l’elaboració del document. Totes les aportacions que s’han fet de cadascun dels àmbits i departaments del Consorci s’han tingut presents, han estat estudiades i avaluades i s’han inclòs les que s’han considerat pertinents.

Un total de nou eixos estratègics vertebren el Pla Estratègic presentat pel CST, en els quals es té present la tasca assisistencial, sanitària, docent i de recerca que s’han de dur a terme en els pròxims quatre anys. Cadascun d’aquests nou eixos es desplega en diferents línies d’actuació i objectius a complir, sempre tenint present que el compromís de l’entitat és “incentivar el professionalisme i la participació” tant dels professionals com de la ciutadania i els pacients. Des del Consorci expressen la necessitat de ser “una organització socialment responsable, que avança cap a la neutralitat mediambiental en el conjunt de les seves operacions i ser una organització transparent, ètica i sostenible econòmicament”.

Els 9 eixos del Pla Estratègic

Els 9 eixos en què es basa el Pla Estratègic passen per: una humanització transversal, on les persones i l’autocura en són el centre; una orientació a resultats de valor, és a dir, un resultadisme fonamentat en la millora de la qualitat de vida dels pacients; compromís i professionalisme per fer del tracte humà i proper el tret diferencial; una cultura de qualitat i seguretat clínica, amb la implantació de bones pràctiques i una actuació proactiva; una gestió del coneixement, docència, recerca i innovació, amb un abordatge multidisciplinar; una transformació tecnològica, digital i mediambiental; fomentar la comunicació efectiva, entre treballadors, societat i la resta d’agents del CST; responsabilitat social i compromís amb ètica i transparència; i la sostenibilitat econòmica, perquè és important “garantir la continuïtat de l’organització fent que sigui econòmicament sostenible” mantenint l’equilibri de responsabilitat social.

El Pla Estratègic defineix també un Pla d’avaluació continua del seu desplegament en línia amb el compromís de l’entitat amb la transparència i el rendiment de comptes amb els pacients i usuaris, el professionals, els òrgans de govern, i amb la Societat en general.

L’arbre amb tots els actors del Consorci Sanitari de Terrassa | CST

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa