MónTerrassa
El PSC vol reactivar les aules d’estudi a la biblioteca en època d’examen
  • CA

El Grup Municipal Socialista (PSC-Partit dels Socialistes de Catalunya) proposa al Ple municipal de Terrassa de juny, que se celebra el dijous 30, exigir al govern Municipal una major coordinació i entesa entre les seves pròpies regidoriess i reactivar les aules d’estudi a la Biblioteca Central (BCT) en èpoques d’examen.

La Covid ho ha condicionat tot

Escriu el portaveu dels socialistes Marc Armengol: “És evident que darrerament la Covid ha condicionat tot plegat, però el que considerem inadmissible es que sense cap consulta, previsió o comunicació prèvia aquest servei s’hagi deixat de prestar enguany, un cop restablerta també la normalitat a les universitats i altres tipus de centres.

Però la màxima perplexitat arriba quan en formular per part del nostre Grup municipal la pregunta pertinent, la Regidora de Cultura, davant el silenci del Regidor d’Universitats, manifesta que l’obertura d’aules a les biblioteques no són de la seva competència.

A tot això a la WEB Municipal és continua anunciant el servei, confonent una vegada més a la ciutadania. Assistim una vegada més al desgavell, deixadesa , falta de respecte i de coordinació per part d’aquest govern. Malauradament i per tots aquest motius ens veiem obligats a presentar una proposta que mai creiem que presentaríem.”

Recorden els socialistes que l’obertura de la BCT com a aula d’estudi en horari nocturn va donar continuïtat a una prova pilot

Recorden els socialistes que l’obertura de la BCT com a aula d’estudi en horari nocturn va donar continuïtat a una prova pilot que es va dur a terme el gener de 2016, que va tenir continuïtat durant els mesos de desembre i gener de 2017.

Els horaris d’obertura, així com la calendarització, es van dur a terme després d’analitzar d’una banda els resultats de l’enquesta realitzada entre el col·lectiu d’estudiants i de l’altra a través dels contactes establerts amb el Consell de Joventut, el Consell de la Formació Professional, el Servei d’Educació o la Junta de Directors de Zona. 

Coincidint amb l’ampliació horària de la BCT i completant i reforçant l’oferta d’espais d’estudi durant l’època d’exàmens de primavera a la ciutat, la Biblioteca del Campus Terrassa – UPC obria les seves portes als estudiants de dilluns a divendres entre les 8.30 i les 24 h durant el mes de juny i els caps de setmana entre les 10.30 i les 24 h. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa