MónTerrassa
Acte de comiat als residents del Consorci Sanitari de Terrassa
  • CA

Aquest divendres, 20 de maig, ha tingut lloc l’acte de comiat dels residents del Consorci Sanitari de Terrassa. L’Hospital de Terrassa ha acollit una jornada emotiva amb la presència dels 27 residents de les diferents especialitats i unitats docents multiprofessionals que han acabat l’especialització a l’organització.

L’acte ha comptat amb la intervenció d’August Sàenz, president del CST; Jaume Boadas, director assistencial; Miquel Aranda, director de Docència i Araceli Griñó, CAP d’estudis de la Unitat docent multidisciplinar d’atenció familiar i comunitària.

Després dels parlaments fets per la taula inaugural, el traumatòleg Luís Oraa López, en representació dels residents que han finalitzat la seva formació, ha fet un resum del què ha suposat aquest període i ha agraït a tots els companys i tutors la tasca feta durant la part més dura de la pandèmia de COVID-19.

A partir d’avui, el 50% dels nous especialistes s’incorporaran a diferents serveis i àmbits del CST. L’acte, carregat d’alegria i d’emoció, s’ha tancat amb el lliurament d’un obsequi a tots els especialistes per part de Maite Corredera, responsable de la secretaria docent.

Nous horaris de visita al CST

D’altra banda, el CST informa que a partir del 23 de maig, entren en funcionament nous horaris de visita. Recorden que continua essent obligatori l’ús de la mascareta en tots els centres sanitaris i es recomana evitar anar a l’hospital de visita si es té simptomatologia respiratòria.

Hospital de Terrassa

Hospitalització

  • 1 visita de 12h a 20h
  • 1 acompanyant durant 24 hores

Hospitalització COVID

  • 1 acompanyant de 12h a 14h
  • LLIT A: dimarts, dijous i dissabte
  • LLIT B: dimecres, divendres i diumenge

Servei d’Urgències

  • 1 acompanyant en pacients No COVID

Servei UCI

  • 1 acompanyant: 6.30h a 8.30h; 12.30h a 15.30h; 18h a 24h

Hospital Sant Llàtzer

1 Visita de 12h a 20h

S’ha de passar a l’entrar i al sortir per Admissions.

Es mantenen les excepcions (situacions especials i final de vida) a criteri de l’equip assistencial, que han d’anar amb autorització específica.

En visites és obligatori portar mascareta.

Evitar venir a l’hospital de visita si té simptomatologia respiratòria

Fer una bona higiene de mans. 

No es permet l’entrada de menors al centre com a norma general

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa