MónTerrassa
+DretsHumans denuncia que Eco-Equip retira llaços grocs a Terrassa

El col·lectiu de juristes +Drets Humans ha emès un comunicat en relació a la retirada de llaços per part de l’Ajuntament de Terrassa aquest dimecres, 9 de maig. La secció col·legial manifesta que “són actes que atempten als drets ideològics i de pertinença nacional d’aquells grups de persones que estan reconeguts a la Declaració Universal i a la Carta Europea de Drets Humans”.

+Drets Humans demana a l’alcalde Alfredo Vega que aclareixi qui va ordenar a Eco-Equip tallar graços grocs al carrer Major de Terrassa i voltants. La secció recorda que “aquests llaços són mostra de la llibertat d’expressió d’aquells ciutadans que creuen que injustament estan a la presó i obligats a l’exili exmembres del Govern de la Generalitat i expresidents d’entitats sobiranistes”.

Així mateix, ofereixen als membres de la comunitat educativa, en especial als docents de l’IES Montserrat Roig, “suport i assessorament” en la defensa dels seus drets davant qualsevol actuació administrativa o judicial. Finalment, en el comunicat, +DretsHumans afirmen que es reserven “iniciar accions judicials contra tota persona o institució que per raons ideològiques o de pertinença nacional faci actes d’hostilitat i contra la dignitat de les persones, així com per denúncies falses en el cas que s’imputin inexistents delictes”

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Anna a maig 10, 2018 | 21:16
  Anna maig 10, 2018 | 21:16
  I no és atemptar a la llibertat d'expressió no deixar que la gent tregui llaços grocs?
 2. Icona del comentari de: Anna llibertària vs Anna a maig 11, 2018 | 09:57
  Anna llibertària vs Anna maig 11, 2018 | 09:57
  I tu Anna, seguint el teu raonament, trobaries que és atemtar a la llibertat d'expressió que retiresin el teu comentari? Crec que la llibertat d'expressió no és eliminar la llibertat d'expressió de l'altre, ho entens? d'eliminació
 3. Icona del comentari de: Puchi a maig 11, 2018 | 21:35
  Puchi maig 11, 2018 | 21:35
  Jo crec que tothom te dret a expresar les seves idees però la llibertat d'expressió ha de respectar el que no pensa igual i embrutar tota la ciutat de plastic groc no es correcte. Sería mijor algún cartell a zones publicitaries o pancartes peeo no manifestacions tan invasives e imposadas. A cada arbre, a cada pilona, a cada farola. Això es imposició ideologica i es perillós. Molta gent creu en aquests ideals i no entenen que altres no pensem igual, però aquí esta la llibertat real respectar...
 4. Icona del comentari de: Drets a maig 12, 2018 | 11:47
  Drets maig 12, 2018 | 11:47
  Jo crec que tothom te dret a expresar les seves idees, peròla llibertat d'expresió ha de respectar el que no pensa igual, parlar d'embrutar i desqualificar no és correcte, és supremacisme. Les manifestacions no són "invasives" ni "imposades" són expressió i lliures. Afirmar el contrari és repressiu. Les seves idees recorden el feixisme, això si que és perillós.

Nou comentari

Comparteix