MónTerrassa
Punt de vacunació a Terrassa sense cita prèvia per als majors de 40 anys
  • CA

El Departament de Salut continua impulsant estratègies de vacunació per augmentar la cobertura poblacional també en el mes d’agost. A partir d’aquest dimarts, s’ha obert la possibilitat de vacunar-se sense cita prèvia, i en horari de 16 a 20 h, en punts de vacunació distribuïts arreu del país. A més, en el cas que sigui necessari serà possible rebre la segona dosi en  punts de vacunació específics establerts arreu del territori. De totes maneres, per contribuir al bon funcionament i organització d’aquests punts, ja que és una tasca molt complexa, es recomana demanar la cita prèvia per internet.

A partir d’aquesta setmana, de manera progressiva, també s’inicia la campanya de vacunació sense cita als majors de 40 anys, als 12 punts de vacunació situats als hospitals següents: Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, Hospital Municipal de Badalona, Hospital Esperit Sant, Hospital de Mataró, Institut Guttmann, Hospital Parc Taulí de Sabadell, Hospital Mútua Terrassa, Hospital de Terrassa, Hospital General de Catalunya, Hospital de Sant Celoni, Hospital de Mollet i Hospital General de Granollers.

Aquesta setmana, Salut només ha activat a la nostra ciutat el dispositiu del Centre Cívic Montserrat Roig per vacunar majors de 40 anys amb Jansen sense cita. Dels dos punts de vacunació massiva que disposa Mútua Terrassa, ara per ara, només es realitzarà vacunació sense cita prèvia al CAP Valldoreix. I sembla que no s’ha previst a hores d’ara fer-ho a les instal·lacions del carrer Castell.

La vacunació es farà amb la vacuna Janssen, d’una sola dosi, i va adreçada a les persones usuàries, acompanyants, visitants que tinguin més de 40 anys (persones nascudes a partir de l’any 1981), i que compleixin els criteris de vacunació: no estar vacunats, no ser contacte estret d’algú amb la COVID-19 o no haver passat la COVID els darrers 6 mesos.

Recordem que sense cita per als majors de 12 anys, als 18 punts de vacunació poblacionals següents de la Regió Sanitària Metropolitana Nord són:

-Can Pantiquet de Mollet del Vallès

-Teatre Auditori Llinars del Vallès

-Palau d’Esports de Granollers

-Centre Cultural El Carme de Badalona

-Centre Cívic Can Cabanyes de Badalona

-Centre Sociosanitari de BSA de Badalona

-Centre Cívic Can Mariner de Santa Coloma de Gramenet

-CAP El Maresme (Gatassa) a Mataró

-Centre Cívic Pla d’en Boet de Mataró

-Hospital de Sant Jaume de Mataró

-Centre Cívic Lluís Jover de Vilassar de Mar

-Convent de les Clarisses d’Arenys de Mar

-Centre Cívic Ca n’Amiguet de Barberà del Vallès

-Casal Cívic Arraona-Merinals de Sabadell

-Casal Cívic Rogelio Soto de Sabadell

-CAP Valldoreix de Sant Cugat del Vallès

-Centre Cívic Montserrat Roig de Terrassa

-CAP Sant Genís de Rubí

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa