MónTerrassa
Dos gossos perduts a Terrassa busquen tornar a casa
  • CA

Dos gossos perduts a Terrassa busquen la seva família per poder tornar a casa. Aquesta és la crida a la ciutadania que s’ha fet des dels voluntaris del Centre d’Animals Domèstics de Terrassa per ajudar a trobar els seus propietaris. Ambdós animals han estat recollits quan es trobaven deambulant pels carrers, sense saber on eren ni on paraven els seus amos. No hi ha cap rastre dels seus propietaris, i els dies van passant sense obtenir-ne notícies.

El primer animal és una gossa (femella) que va ser trobada el passat 10 de gener al Camí de Can Petit de Terrassa. Va ser recollida i traslladada al CAAD, on encara hi és. El segon animal és un gos (mascle) que va ser localitzat el passat 14 de gener, per la zona de Torrebonica de Terrassa. També va ser recollit pels voluntaris i instal·lat al CAAD, a l’espera que el passin a buscar.

A continuació deixem les dues fitxes identificatives:

Des del CAAD utilitzen aquest recurs a través de les xarxes socials després que passin uns dies que l’animal es troba a la protectora i que ningú hagi passat a buscar-lo o a demanar per ell. Recorden que es tracta d’animals que no es troben en procés d’adopció (almenys no fins que hagi passat un temps prudencial), ja que la principal prioritat és retornar-los a la seva família.

Per aquest motiu, se subratlla que només es lliurarà el gos a aquelles persones que puguin demostrar, amb proves (documentació, imatges, etcètera) que l’animal és realment seu, per evitar que no vagi a a parar a mans que no toquen. Els voluntaris del CAAD demanen que si es coneix la família o se’n té alguna informació que es faci arribar al CAAD a través dels perfils a les xarxes socials, ja sigui d’Instagram (@protectoraterrassa) o a Facebook.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa