MónTerrassa
Dolors Lledó, primera dona a presidir la Federació de Veïns a Terrassa
  • CA
Ramon Clariana, president sortint, l’alcalde Alfredo Vega, i la nova presidenta de la FAVT, Dolors Lledó | AJ. Terrassa

!--akiadsense-->

Aquest dissabte va tenir lloc l’assemblea general de la Federació d’Associacions de Veïns de Terrassa, al Casal Cívic de Ca n’Aurell. En aquesta reunió es va aprovar la candidatura de Dolors Lledó a la presidència de la FAVT, convertint-se en la primera dona a liderar l’entitat al llarg de la seva història.

A més, a l’Assemblea, que ha comptat amb dos terceres parts d’assistència de les AV federades, s’han aprovat, per unanimitat, la Memòria de Gestió i Balanç econòmic del 2017 i el Pla de treball i Pressupostos del 2018. Així mateix, també hi han estat presents persones d’altres col·lectius com l’Espai Drets, el MPD, (Moviment per unes Pensions dignes), la PDSPT (Plataforma Per la Defensa de la Sanitat Pública), regidors i representants d’alguns partits polítics, o Mercè Gómez, presidenta del Casal de la Dona de Terrassa, i Isabel Marqués, Síndica de Greuges de Terrassa, que han pres la paraula en el torn final i que han volgut viure aquest moment en què una dona és escollida per presidir la FAVT.

L’alcalde de la ciutat, Alfredo Vega, ha estat present a l’assemblea acompanyat del regidor Javier Garcia, i ha fet la cloenda en un breu parlament en què ha ressaltat la importància del moviment veïnal al llarg de la història democràtica així com la bona feina de la junta FAVT sortint, i ha desitjat encert a la nova Junta i en especial a la nova presidenta, “és un avanç per la igualtat de gènere en la nostra ciutat”, ha dit.

Votacions durant l’assemblea general de la FAVT | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa