MónTerrassa
Divendres s’esperen grans ventades a Terrassa
  • CA

El Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un Avís de Situació de Perill per Vent, per tot divendres. Una de les comarques afectades serà el Vallès Occidental. Inicialment el vent bufarà de sud-oest, mentre que al llarg de la tarda girarà a oest i nord-oest.

Predicció per divendres

Fins a mig matí és probable precipitació al Pirineu i Prepirineu, sobretot al vessant sud del sector occidental. A partir de llavors se n’espera de nova arribant per ponent i que amb el pas de les hores s’estendrà i podrà acabar afectant a qualsevol punt del país fins al vespre. A partir de llavors tendirà a quedar restringida a l’extrem nord i est del país. Serà d’intensitat entre feble i moderada i s’acumularà quantitat entre minsa i poc abundant de precipitació, si bé localment l’acumulació serà abundant (entre 20 i 50 mm en 24 hores) al vessant sud del Pirineu Occidental i a punts del quadrant-nord-est. La cota de neu baixarà dels 2.500 metres fins als 1.600 metres a partir de mitja tarda.

Al llarg de la matinada la nuvolositat augmentarà fins a quedar molt ennuvolat o cobert arreu fins al vespre. A partir de llavors tendiran a obrir-se clarianes per ponent que amb el pas de les hores avançaran d’oest a est i acabaran deixant el cel poc ennuvolat a la nit, si bé al Pirineu i Prepirineu i al quadrant nord-est es mantindrà entre mig i molt ennuvolat la resta de la jornada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa