MónTerrassa
Dia de pluja i paraigua a Terrassa
  • CA
sss

!--akiadsense-->

En breu arribarà precipitació al sud del país. La precipitació viatja de sud a nord i al seu darrera n’arribarà més des del sud. Al llarg del dia, podrà caure a qualsevol punt del país; principalment a la meitat sud al matí i a la resta a partir de migdia.

A partir de primera hora del matí i fins a migdia s’espera precipitació a la meitat sud del país; durant la tarda la precipitació s’estendrà a qualsevol punt del territori, i a partir del vespre es restringirà a punts del terç nord i del nord-est del territori. La precipitació serà d’intensitat feble i puntualment moderada. S’acumularan quantitats entre minses i poc abundants de precipitació. Cota de neu: 1.600 metres.

Temperatura mínima lleugerament més alta en general, si bé a punts del terç nord l’ascens serà localment moderat. Se situarà entre -1 i 4 ºC al Pirineu, al Prepirineu, a la depressió Central i al prelitoral nord, entre 1 i 6 ºC a la resta del prelitoral i al litoral nord, i entre 6 i 11 ºc a la resta del litoral. Per la seva banda, la temperatura màxima serà entre lleugerament i moderadament més baixa i se situarà entre 11 i 16 ºC en general, localment més alta a l’extrem nord-est del territori.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa