MónTerrassa
Denuncien pèrdues d’aigües fecals a Can Palet de Vista Alegre
  • CA

Uns dipòsits plens que perden aigües fecals preocupen a veïns de Vista Alegre, que afirmen que el problema s’arrossega des de juny de 2016. Núria Sanjaume, propietària de la casa, afirma a Món Terrassaque ningú hi posa remei, malgrat que han fet mans i mànigues per aconseguir que la immobiliària Solvia i l’Ajuntament de Terrassa intervinguin. Fa un any, explica, les aigües anaven directament al seu pati. Les seves queixes van fer que la immobiliària posés un i després un segon dipòsit de recollida -un de blanc i un de negre-. Era una opció davant la connexió inexistent a la xarxa de clavegueram.

Núria Sanjaume remarca que tot va bé fins que s’omplen, i llavors les aigües residuals regalimen. La propietària pensa que a Solvia -a la que ha avisat incomptables vegades, afirma- no li surten els números si ha de passar periòdicament fer la neteja i buidar els dipòsits -tasca que fa una empresa subcontractada-. La propietària denuncia que la casa que genera les aigües està sense acabar i ocupada, i comenta que l’aigua i la llum estan punxades. Tècnics municipals coneixen el problema i han passat pel carrer del Tudó, però fins ara “no han fet res”, diu Núria Sanjaume.

Davant el que la propietària considera falta de resposta de les administracions i de Solvia, el fill, Martí Vila, ha difós el cas a través de les xarxes socials, mencionant fins i tot l’alcalde Jordi Ballart en les seves piulades.

Un altre dels vídeos captats per al veí de Terrassa:

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa