MónTerrassa
Denunciat per circular sense permís, ebri i col·lidir amb un fanal
  • CA

Un agent de la Policia Municipal de Terrassa que es trobava fora de servei va avisar ahir a Prefectura, al voltant de les 23.19 hores, que un vehicle havia col·lidit amb un fanal a l’avinguda de Santa Eulàlia, al costat del barri de Guadalhorce, i que tres homes estaven ajudant a treure el vehicle de la via.

Es van dirigir al lloc dues unitats policials que, en arribar, van informar que el vehicle es trobava a sobre de la vorera amb senyals evidents d’haver col·lidit amb un fanal. En realitzar la prova d’alcoholèmia al seu conductor, va donar un resultat positiu de 0’49 mg/l i va ser traslladat a Prefectura, on se li van tornar a realitzar les proves d’alcoholèmia amb un resultat de 0,48 mg/l en la primera prova i de 0,51 mg/l en la segona. El conductor va refusar fer-se la prova de contrast.

Els agents van consultar les dades del conductor al Servei Català de Trànsit i va resultar que també tenia el permís de conduir caducat. Va ser denunciat per aquests fets i també per manca de respecte als agents de l’autoritat i per no dur la mascareta posada. El vehicle va ser traslladat a Egarvia on va quedar immobilitzat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa