MónTerrassa
Els dècims del volcà de La Palma, esgotats a Terrassa
  • CA

L’administració de loteries Bona Sort de Terrassa ha venut tots els dècims de la loteria de Nadal amb la data en que el volcà Cumbre Vieja de la Palma va entrar en erupció. L’endemà del 19 de setembre, centenars de persones van trucar a l’única administració que tenia el número amb aquesta data, l’administració número 23 de Terrassa, i en tan sols unes hores, el dècim 19921 es va esgotar. 

“El telèfon va començar a sonar el dilluns a primera hora sense parar, i cap a les 16:00 tots els dècims amb aquest número ja estaven esgotats”, explica Jesús Antequera de l’administració Bona Sort. “Vam tenir clients que demanaven comandes de grans quantitats, i l’endemà encara continuaven trucant per ampliar-la, però era impossible”, afegeix. Han venut un total de 1710 dècims amb aquest número, i encara ara reben centenars de trucades malgrat ja estiguin tots venuts.

Gairebé tots els clients que truquen son de les Illes Canàries: “Calculem que entre un 90% i 95% de trucades són de clients canaris”, declara Antequera. Els clients paguen a través de bizum o transferència i apart el 6 euros de cost d’enviament, i des de l’administració s’encarreguen de fer arribar els dècims a través de correu certificat, ja que l’administració no ven loteria per Internet. Tot i la por que el correu no pogués arribar a les illes degut a les restriccions que el volcà pogués provocar en el trànsit aeri, els dècims han pogut arribar sense problema.

L’administració de loteries Bona Sort de Terrassa | Ramón Navarro

Encara ara, passat més d’una setmana des del dia de l’erupció, molts clients continuen trucant a l’administració de Terrassa demanant més dècims. Quan aquests els avisen que està tot esgotat, molts intenten agafar el número amb la data del dia anterior o posterior, o canviar alguna xifra perquè sigui la més semblant a la data d el’erupció. Tot i així, Antequera recomana que aquells més supersticiosos que s’han quedat sense el dècim de la loteria de Nadal amb la data del volcà Cumbre Vieja, provin amb els dècims del Sorteig del Niño, que surten a la venda a finals del mes d’octubre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa