MónTerrassa
Cuidem Ca n’Anglada: “Volem que els veïns se sentin orgullosos del barri”
  • CA

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart; acompanyat de la regidora del Distritcte 2, Núria Marín; es va reunir aquest dilluns a la tarda amb una delegació del col·lectiu ciutadà Cuidem Ca n’Anglada, encapçalat pel president de l’entitat, Hatim Mezouar El Mejdoubi. Durant la reunió, el col·lectiu es va presentar a l’alcalde i la regidora i els va fer partícips de les seves propostes de millora de diversos aspectes del barri de Ca n’Anglada.

L’entitat té com a principal repte “reduir les desigualtats i redistribuir els recursos disponibles per tota la ciutat amb actuacions a petita escala que arribin als qui més el necessiten”. El Mejdoubi encapçala una junta directiva que pretén “que la gent se senti orgullosa del barri en el qual viu“. Amb l’objectiu de convertir Ca n’Anglada en una “autèntica comunitat amb qualitat de vida” aposten per activitats culturals i accions que ajudin a “estrènyer relacions” entre els veïns.

Per exemple, consideren que caldrien gimnasos o zones perquè els adolescents no hagin de passar les tardes deambulant pel carrer; també volen més accions de suport al comerç de proximitat; a l’activació de polígons industrials; així com plans específics d’ocupació per a joves o aturats de llarga durada. Música, tallers o altres iniciatives per establir vincles estan també sobre la taula. “La pertinença a un barri pot ser un gran antídot a la polarització que viu avui Catalunya. Fer comunitat és el contrari a barallar-se per la identitat”, exposen.

“Tant de bo Ca n’Anglada sigui, a més d’aquest gran barri que és, una gran comunitat d’iguals que s’ajuden i que se saben més fortes quan estan junts/as malgrat les seves diferències. Que aquestes diferències ens enriqueixin en comptes de dividir-nos“, subratllen des de Cuidem Ca n’Anglada.

Reunió de Cuidem Ca n’Anglada amb l’alcalde Jordi Ballart | Rafel Casanova (BCF)

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa