MónTerrassa
Cs veu indicis de prevaricació del conseller d’Interior en el Cas Comas
  • CA

Interior va retirar la multa de 601 euros a la fotoperiodista de Terrassa Mireia Comas. Havia estat sancionada per negar-se a esborrar una fotografia d’un control policial a Ca n‘Anglada. Les paraules del regidor d’ERC Pep Forx, explicant en el ple de febfer que havia facilitat els contactes entre Comas i el conseller ja van aixecar polseguera aquell darrer divendres de mes i van sulfurar l’opisició, especialment el Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) i Ciutadans, que van considerar que el tema havia passat massa per alt tot i que el consideraven de caràcter molt greu. A les xarxes socials ja van dir el seu parer. Ara, des del paryit tartonja es va una mica més enllà i el cas torna a estar sobre la taula.

La terrassenca havia estat sancionada per negar-se a esborrar una fotografia d’un control policial a Ca n’Anglada

El grup tarionja demana que s’obri una investigació

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans a Terrassa, Javier González, ha anunciat que “el Grup Parlamentari de Ciutadans al Parlament de Catalunya iniciarà una investigació per esclarir el paper del conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, en la retirada d’una sanció a una fotoperiodista”. El líder taronja egarenc ha assegurat que veu “indicis de prevaricació en aquest nou ardit” del responsable del departament de la Generalitat.

En el ple municipal de Terrassa del passat 25 de febrer, el regidor d’Esquerra Republicana, Pep Forn, va reconèixer haver facilitat una trobada entre la fotoperiodista Mireia Comas i el conseller d’Interior” que va derivar, en paraules seves, “en la retirada d’una sanció que li havien interposat” els Mossos d’Esquadra. 

Per part seva, el diputat de Cs al Parlament de Catalunya, Matías Alonso, ha anunciat que la formació ha sol·licitat la compareixença de Joan Ignasi Elena, “perquè confirmi o desmenteixi les declaracions públiques del regidor d’ERC a Terrassa”. També ha sol·licitat veure l’expedient sancionador incoat pels Mossos d’Esquadra i la còpia íntegra de la resolució per la qual el Departament d’Interior va retirar la multa a la fotoperiodista.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa