MónTerrassa
Cs Terrassa se sent guanyador en el cas de la pancarta de suport als presos
  • CA

Ciutadans anuncia que l’Ajuntament de Terrassa fa front al pagament de 1.000 euros en concepte de costes processals en el procés judicial iniciat per Cs Terrassa per vulneració de la neutralitat institucional. El tema de la pancarta a la façana d’Esquerra Republicana(ERC) de Terrassa encara cueja i ara té un capítol més al llibre.

El novembre de l’any 2019, Javier González, portaveu del grup municipal de Cs Terrassa, va exigir a ERC i a l’alcalde de Tot per Terrassa, Jordi Ballart, que retiressin una pancarta que ells consideraven de caire independentista de la façana de l’Ajuntament, al raval de Montserrat. En realitat, es reclamava la llibertat dels presos polítics.”Davant la negativa, el setembre de 2020 la formació taronja va incoar una demanda per a que el Consistori complís amb la legislació vigent i defensés una institució neutral i al servei de tots els ciutadans, independentment de la seva ideologia”, ha declarat el líder egarenc de la formació d’Inés Arrimadas. Fruit d’aquesta demanda el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) va donar la raó a Cs Terrassa i va condemnar l’Ajuntament de Terrassa en costes per vulnerar la neutralitat institucional del consistori, han fet saber avui des de Ciutadans.

La sala del Contenciós-Administratiu del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) va desestimar el recurs d’apel·lació interposat per l’Ajuntament de Terrassa contra el contenciós presentat pel Grup Municipal de Ciutadans (Cs) Terrassa per a la “defensa de la neutralitat institucional” i li va imposar al Consistori el pagament de les costes causades, amb el límit de la quantitat de 1.000 euros.

Al servei de l’independentisme

González ha declarat que “aquest procés ha posat en evidencia que l’equip de govern no ha velat en cap moment per un ajuntament de tothom, sinó que l’han tractat com a un altaveu publicitari al servei de l’independentisme”.

Per últim, el portaveu taronja ha manifestat queCiutadans ha demostrat ser l’únic partit que ha alçat la veu davant una greu vulneració dels drets dels ciutadans” i ha lamentat que “un cop més es demostra que la voluntat de Jordi Ballart en complaure als seus socis independentistes deriva en un perjudici per Terrassa i pels terrassencs”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa