MónTerrassa
La periodista Cristina Saavedra anuncia la mort de la germana petita en un missatge colpidor
  • CA

Cristina Saavedra ha deixat sense paraules els seus seguidors. La presentadora de La Sexta ha anunciat la mort de la seva germana petita. No ha volgut donar detalls de les circumstàncies de la mort, però s’ha mostrat completament desolada per la pèrdua.

Ho ha comunicat en un missatge ple de dolor en el que recorda la mort de la seva àvia de fa un parell de setmanes, a qui estimava com a una mare: “Dotze dies després de la mort de la meva àvia, el passat dia 17 va morir la meva germana petita. Que la vida pot ser insuportablement perversa, ho sabem. Que a dins et queda força encara que creus que no, ho descobreixes. Gràcies per tanta estima i amor que estem rebent aquests dies”.

Fa només 12 dies, com dèiem, moria la seva àvia. Un dol que ha hagut de compaginar amb un altre: “Quan et trenques en mil trossos, l’estima ajuda en la difícil feina que suposa haver de cosir-se a si mateix. Gràcies per tants missatges en el meu nom i el de la meva família”.

Una desgràcia familiar que ha fet molt de mal a la periodista i que ha compungit tots els seus seguidors i companys, que han omplert la xarxa de missatges de condol i suport.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa