MónTerrassa
Crida a Les Arenes per ajudar a un centenar de famílies vulnerables
  • CA
Establiment que fa de centre de recollida d'aliments
Establiment que fa de centre de recollida d’aliments | Catering Social TK

!--akiadsense-->

Les Arenes de Terrassa es torna a mobilitzar per una bona causa davant de la crida feta per l’establiment Catering Social TK. El local ubicat al carrer Calaf, 65, ha demanat als veïns un cop de mà per poder recollir productes de primera necessitat. La rostisseria ajuda amb els seus àpats a alimentar cada dia prop de 100 persones que pateixen dificultats econòmiques. “La situació que estem passant fa que cada cop hi hagi més famílies que necessitin ajuda i amb la col·laboració de tots es podrà arribar a cobrir la demanda”, han manifestat persones properes a la iniciativa.

Aquesta rostisseria no només fa de “banc d’aliments” i recull tots els productes bàsics que els veïns s’acosten a portar-los, si no que també per aquelles persones que hi vulguin col·laborar ho poden fer comprant un menú diari (que és el mateix que després donen a les famílies vulnerables) i amb aquests diners recaptats s’inverteixen en la compra de més menjar. Aquesta acció compta amb l’ajuda del capellà de la parròquia de Les Arenes -que és l’encarregat de coordinar tota l’acció i buscar fons per mantenir el “menjador social”-

L’establiment resta obert de dilluns a divendres fins a les 15h (es recomana trucar abans al telèfon 647 84 54 20) i subratllen que tots els diners recaptats amb els menús diaris revertiran en aquesta iniciativa solidària. Així mateix, es recorda que ara mateix els productes més necessitats són tomàquet fregit, pasta, farina i oli, i que es poden lliurar en el mateix local de 9 a 3 de la tarda. Fora d’aquest horari es pot contactar al 647 84 54 20.

Catering Social TK

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa