MónTerrassa
La derrota del CP San Cristóbal evita poder mirar amunt
  • CA
CP San Cristóbal-Castelldefels
CP San Cristóbal-Castelldefels | J. M.O.

!--akiadsense-->

Derrota del Sancristóbal a Casa en un partit intens. A la primera part els parroquials no han concretat les ocasions i a la segona el Castelldefels ha tingut una efectivitat de gairebé el 100 per cent. Els visitants s’han defensat molt i molt bé. I les contres ha resultat letals.

El CP San Cristóbal arribava a aquesta 24 jornada amb la dinàmica més positiva de la temporada, en dissetena posició, i amb la possibilitat de fer un salt en la classificació amb un triomf. El rival, el Castelldefels, era onzé, en un lloc tranquil però en el que mai et pots despistar. Els parroquials sabien que els equips que juguen la seva lliga com l’Igualada i el Banyoles havien empatat a casa. Un element favorable més. No s’ha pogut aprofitar.

Primera part

El primer quart ha estat prou entretingut, amb un Sancris dominador, tot i que la primera ocasió l’ha tingut el Castelldefels, que ha apostat per jugar a la contra. N’ha tret una falta molt perillosa i una groga clara al capità Cristian. Els de Ballabriga han tingut una bona ocasió en una rematada de Tom després d’una falta llançada en llarg. Mendoza no ha pogut empalar bé el rebuig del porter. La primera hora ha vist un joc molt físic per part dels dos equips i poques oportunitats. La intensitat dels dos equips ha fet saltar espurnes. El punt de qualitat de Juanpi s’ha notat molt en els de Ca n’Anglada. Per ell han passat bona part de les jugades d’atac. Tom també ha estat extraordinari, i una gran jugada seva al 40 no ha trobat rematador. El mateix Tom ha picat una falta a la frontal a la qual no ha arribat cap jugador local.

Segona part

Les coses no han començat bé a la represa. Juani s’ha quedat a la banqueta i el seu lloc l’ha ocupat Abde. Al 55, Aumatell ha avançat els visitants en la seva primera arribada. Una pilota centrada ha trobat el peu del davanter del Castelldefels, que ha tingut sort amb un rebot. La situació podia haver-se complicat més un minut més tard. Adri ha volat per atrapar una pilota que entrava. Ballabriga ha mogut fitxa per canviar la dinàmica. Zárate i Mario Domingo han agafat el camí dels vestidors. Jordi López i Ruy Gama han sortit al camp. El Sancris no s’ha rendit i ha cercat el gol, amb un Abde molt actiu. El Castelldefels ha perdonat al 69. La pilota ha fregat el pal en una pilota diàfana a dos metres de la porteria. La sentència, al 78. En una contra perfecta i un quatre contra 1 ben resolt. Un càstig excessiu pel Sancris. Els parroquials han maquillat el resultat amb un gol de penal de Ruy en el descompte. Però en una nova contra ha arribat el tercer.

Classificació

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa