MónTerrassa
Convocat el concurs de cartells del Dia Internacional de les Dones
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa, a través del servei de Polítiques de Gènere, ha convocat el Concurs de Cartells del 8 de març, amb l’objectiu de promoure la implicació ciutadana la campanya que cada any impulsa el Consistori al voltant d’aquesta commemoració.

Aquest any, el Dia Internacional de les Dones a Terrassa vol abordar el tema del feminisme des d’una perspectiva plural, identificant els diversos tipus de feminismes existents, en funció de la diversitat de dones, de les seves necessitats i de les seves experiències vitals. La convocatòria va dirigida a dones empadronades a Terrassa, sense limitació d’edat. Les bases del concurs detallen que només es podrà presentar una sola obra inèdita per persona, en format vertical (35x70cm) i muntada sobre cartró ploma.

Al cartell hi ha de figurar el lema de la campanya d’enguany, “(De)construint mirades. Feminisme(s) en plural”; Dia Internacional de les Dones, 8 de març de 2017; i el logotip de l’Ajuntament de Terrassa. L’obra es podrà lliurar a la Casa Galèria (carrer Nou de Sant Pere, 36) fins el proper divendres 3 de febrer a les 13 hores. El jurat estarà presidit per la regidora de Polítiques de Gènere de l’Ajuntament de Terrassa, Lluïsa Melgares, i constituït per la cap del mateix Servei, una persona vinculada a les arts plàstiques, una representant dels grups de dones de la ciutat, una persona del Servei de Comunicació de l’Ajuntament i una representant del servei de Polítiques de Gènere, en qualitat de secretària. El lliurament de premis tindrà lloc dins dels actes programats en el marc del Dia Internacional de la Dona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa