MónTerrassa
Concurs de truites a Can Roca de Terrassa
  • CA

Aquest dijous, dia 8 de febrer, a les 18h, tindrà lloc el Dijous Gras. Per celebrar-ho, l’Associació Veïns de Can Roca de Terrassa organitza un concurs de truites. El certamen consisteix en portar una truita feta al gust del participant que serà valorada per un jurat. Les tres millors truites seran premiades amb un obsequi.

Una vegada el jurat les hagi valorat es passarà a degustar les truites elaborades que les acompanyarem amb pa amb tomàquet i botifarra i una copa de cava o una beguda sense alcohol. Pel socis al corrent de pagament, l’esdeveniment és gratuït. També ho serà per als no socis que portin una truita per a participar en el concurs. Qui vulgui participar assistint a la festa i berenar però no vulgui participar en el concurs i no tingui la condició de soci, haurà d’abonar l’import de 5€.

Per a participar en el concurs, és imprescindible apuntar-se amb antelació i qui vulgui participar a la festa, ho haurà de comunicar bé per telèfon, per correu electrònic, per enllaç clicant aquí o mitjançant algun membre de la junta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa